Galéria

Híres emberek, akiknek egy rossz poszt vetett véget a karrierjének

Forrás:

Iggy Azalea leginkább rapperként lett ismert, pláne más sztárokkal készített közös dalai kapcsán. Az ausztrál popsztár szólókarrierje nem igazán indult be, köszönhetően a karrierjét megelőző rasszista és homofób felhangú posztjai miatt. Az internet ugyanis nem felejt. Második stúdióalbuma 2019-ben jelent meg, és nagyrészt észrevétlen maradt, hazájában: Ausztráliában az 52. helyet érte el, ami nem valami nagyszerű.


Forrás:

Jason Biggs az Amerikai Pités szerepét nem tudta igazán kamatoztatni, alig kapott szerepeket utána. A 2010-es években kis mértékben visszatért, amikor szerepelt a Netflix „Orange Is The New Black” sorozatban és a „Tini nindzsa teknőcök” filmben. Ám sokáig nem maradt a víz felett, mivel a Tini Nindzsa filmben játszott szerepéből kirúgták, miután néhány sértő tweetjére fény derült. Ezekben egyébként a szerepeit kicsit sem tartotta előnyösnek a karrierjét illetően, ami valljuk be: egy cégnek sem tetszene.


Forrás:

Azealia Banks nagy népszerűségnek örvendő slágere, a „212” megdöntötte a slágerlistákat, ám 2016-ban, második albuma megjelenése után a rapper szörnyű megjegyzéseket tett a „One Direction” tagjára, Zayn Malikra, illetve rasszista és homofób magatartást is tanúsított. A Twitter ezután megszüntette fiókját.


Forrás:

Cee Lo Green berobbant a Crazy című slágerével, de végül majdnem a börtönben kötött ki. Az énekes ugyanis elújságolta a közösségi oldalán, hogyan szexelt egy nővel, akit előtte droggal kínált. Nos, természetesen nem erőszak vádja lett a dologból.


Forrás:

Kathy Griffin színésznő-humorista talán kicsit túl messzire ment 2017-ben, amikor közzétett egy fotót, amelyen Donald Trump lefejezett fejének színlelt változatát tartja a kezében. A humorista belátta hibáját, és bocsánatot kért. Ugyan Hollywood gyűlöli Trumpot, de sokan úgy vélték, hogy Griffin tettei közvetlenül bujtottak erőszakot ellene.


Forrás:

Vanessa Hudgens karrierje ugyan nem tört derékba, de nemrég feldühítette sok rajongóját, amikor állást foglalt a koronavírus-járványról, és elítélte a lezárási intézkedéseket. Instagram sztorijaiban azt mondta, hogy úgyis mindenki elkapja a betegséget, és a halál elkerülhetetlen, ezért az embereknek csak folytatniuk kellene az életüket, tehát nem megoldás a maszk meg a távolságtartás, bezárkózás.