Galéria

6 Netflixes produkció, amit még idén látnod kell - Mutatjuk a mi kedvenceinket

Forrás:

A Télapó visszatért egy karácsonyi komédia, ami a Christmas vezetéknevű család ünnepi egyesülését mutatja be. A filmben Elizabeth Hurley parádézik, de a többi, kevésbé ismert színész is igazán szórakoztató. A négy nővér különbözőbb nem is lehetne, és nézeteltéréseiket még karácsonykor sem képesek félretenni. Ráadásul feltűnik a 27 éve lelépett apjuk, aki egy, a lányainál fiatalabb asszonykával állít be. És ha ez nem elég, idős anyjuk a szomszéddal kavar a pajtában.


Forrás: Elképesztő őszinteséggel mutatja be a film, hogy mennyire kiszolgáltatott tud lenni egy idős ember, akinek se kutyája, se macskája, mindössze az összegyűjtött pénze és nyugodt élete. Ha másért nem is, azért mindenképp érdemes megnézni, hogy kicsit magunkba nézzünk, ha az idős szeretteink gondozásáról van szó.
Forrás:

Hamarosan elérhető a kínálatban egy igazi családi mese, A fiú, akit Karácsonynak hívnak. A történet egy csodálatos világba kalauzol, ahogy egy 10 év körüli fiú hihetetlen kalandokat él át, hogy megtalálja a manók városát, amit csak az igaz szívűek láthatnak. Közben különleges lényekkel találkozik, és házi egeréről is kiderül, tud beszélni.


Forrás:

Szerelemkereső szingliknek ajánlott megnézni az Asztrológiai útmutató összetört szívűeknek című olasz sorozatot. A széria a csillagjegyeket veszi górcső alá, miközben egy tévés asszisztens a nagy szerelmet keresi. De vajon hihetünk a csillagoknak, vagy eleve ott van az orrunk előtt a megoldás?


Forrás:

Aki pedig nem vágyik romantikára, sokkal inkább némi vérfagyasztó humorra, annak ott a YOU 3.évada, ami minden kritikust meggyőzött arról, hogy igenis képes egy széria megújulni, és akár egy 3.évaddal is brillírozni. Visszatér a cuki sorozatgyilkos, Joe Goldberg, és immár nemcsak magát és pszichopata párját kell védelmeznie, de újszülött bébijüket is.


Forrás:

A szerelem illata egy igazi negédes komédia, jó sok klisével, de így is nagyon szerethető. A főszerepekben a Vámpírnaplók női sztárja, Nina Dobrev, illetve az Én még sosem sorozat szívtipró “Paxton-ja”, Daren Barnet látható. A sztori középpontjában az internetes társkeresés és a pofára esés áll, majd természetesen az igaz szerelem megtalálása. A film olyan korábbi ikonikus produkcióval kacsint össze, mint az Igazából szerelem.