Galéria

Ez az őszi smink illik hozzád a leginkább a horoszkópod alapján

Forrás: Imádod a feltűnést és a színeket, amit nem csupán nyáron akarsz bevetni, ha sminkelésről van szó. Ezt nagyon jól érzed, ugyanis egy ilyen vibráló, narancs smink tökéletesen kiemeli a személyiségedet, ráadásul ez a szín az ősz egyik nagy slágere!
Forrás: Nem szereted a túlságosan harsány színeket, a sminkeden viszont egy valami mindenképpen fontos, hogy hangsúlyos legyen. Ez a dolog a csillagjegyed alapján legyen a szemed, amit elképesztően feldobhatsz egy tusvonallal. Ezt a sminket pedig garantáltan gyakran fogod elkészíteni, ez pedig számodra hatalmas öröm, hiszen imádod a megszokott dolgokat!
Forrás: Maga vagy a vidámság, és bár a nyár a kedvenc évszakod, most megmutatjuk, hogy hogyan legyél ugyanolyan szabad ősszel is. A zöld ugyanis 2021-ben az egyik legtrendibb szín a zöld, ami nem is passzolhatna jobban a személyiségedhez!
Forrás: Igazi romantikus lélek vagy, ez pedig abszolút megmutatkozik a sminkelési szokásaidon. A csillagok azt üzenik, hogy egy pasztell, hercegnős smink számodra a tökéletes választás a hidegebb hónapokra!
Forrás: Az a lételemed, ha középpontban vagy, így nem meglepő, ha imádod a feltűnést, legyen szó a hajadról vagy a sminkedről. Egy igazi vad és őszi look hihetetlenül fel fogja dobni a napjaidat, amiben a főszerepet mindenképpen a burgudni kell, hogy kapja!
Forrás: Az Oroszlánokkal ellentétben te egyáltalán nem szereted a feltűnést, az viszont fontos számodra, hogy a sminked mindig és minden helyzetben kifogástalan legyen. Egy ilyen visszafogott, mégis extra trendi barnás smink ehhez tökéletes választás!
Forrás: Lételemed a harmónia, erre pedig a sminkelés terén is nagyon ügyelsz. Bár a harsány sminkeket kerülöd, a tusvonal szuper választás lehet számodra, ha megspékeled egy kis mályvás nude árnyalatú szemhéjjal, pirosítóval és persze ajkakkal.
Forrás: Rendkívül szenvedélyes vagy, akiből árad a szexualitás, épp ezért nincs szükséged extra feltűnő sminkre, hogy mindenki rád figyeljen egy adott szobában. Neked bőven elég egy klasszikus, tűzpiros rúzs, és már készen is állsz a hódításra!
Forrás: Imádsz kísérletezni, ezért simán bevállalsz egy-egy merészebb sminket is, ráadásul mindent tökéletesen és magabiztosan tudsz aztán viselni. Pont ezért maximálsan passzol hozzád ez a két különböző színű look, ami garantáltan a kedvenceid közé fog tartozni!
Forrás: Általában visszahúzódó vagy, pedig mindenről megvan a velős véleményed. Smink fronton szuperül illik hozzád a hidegebb hónapokban egy barnás árnyalatú smink, picit erőteljesebb szemekkel megspékelve.
Forrás: Számodra az a lényeg, hogy egyedi legyél és különleges, ezért tökéletes választás smink terén ez a look. Ilyen 60-as évekre hajazó kettős tusvonal tuti, hogy nem fog visszaköszönni sűrűn az utcán, a szépségedet pedig szuperül kiemeli!
Forrás: Igazán érzelmes és romantikus típus vagy, a külsőd pedig rendkívül fontos számodra. A barack pedig a szezon egyik legnagyobb slágere, a szerencse pedig, hogy ez a szín tökéletes illik hozzád és a személyiségedhez! Barackra fel!