Galéria

Az MTV EMA legemlékezetesebb szettjei a vörös szőnyegről

Forrás:

Halsey lezser szettje leginkább azért maradt emlékezetes számunkra, mert hát ki az, aki mackónadrágban és papucsban jelenik meg a vörös szőnyegen?!

Az énekesnő viszont megtette, és persze jól kiérdemelten állt ott, hiszen két éve is több díjjal térhetett haza.


Forrás:

A Pussycat Dolls egykori sztárja nem egyszer megfordult már az MTV EMA vörös szőnyegén, ilyenkor pedig többnyire a miniruhákat részesíti előnyben.

Az ő szettje a bizonyíték, hogy még egy fekete miniruha is lehet emlékezetes, ha olyan cipővel viseled, ami minden tekintetet magára szegez!


Forrás: Camila piros estélyije az egyik legnagyobb kedvencünk az énekesnőtől! Egyszerű, hiszen nem díszítik sem minták, sem extravagáns kivágások, mégis valódi hercegnők kisugárzását biztosítja.
Forrás: Nicki sosem volt a visszafogott öltözködés híve, szóval tőle ez az ezüst-arany estélyi annak számít! Az énekesnő egyik legcsinosabb ruháját láthattuk 3 éve az MTV EMA vörös szőnyegén.
Forrás: Hailee, aki énekesnőként és színésznőként is bizonyított, kifejezetten feltűnő jelenség volt 3 éve a gálán. Ebben a lila ruhában nem is csoda!
Forrás: Amikor 2017-ben Rita Ora volt az MTV EMA műsorvezetője, az énekesnő jó néhány szettben megjelent a vörös szőnyegen. De tény, hogy a legemlékezetesebb az volt, amikor ebben a fehér köntösben, törölközővel a fején sétált végig a kamerák előtt.
Forrás: Nina nem sokszor fordult meg az MTV EMA vörös szőnyegén, de amikor igen, akkor bizony stílusos elegancia lebegte őt körbe! A Vámpírnaplók sztárja díjat adott át 5 évvel ezelőtt, ez a lila estélyi pedig nagy kedvencünk lett!
Forrás: Hailey, aki akkoriban még Hailey Baldwinként érkezett a gálára, igazán feltűnő jelenség volt ebben a miniruhában.
Forrás: Az énekesnő nem egyszer jelent meg az MTV EMA gálán, és láthattuk koncertezni számtalan ruhában. De az biztos, hogy ez a fehér, angyali estélyi neki is nagy kedvence maradt; már csak azért is, mert ebben az évben öt kategóriában is jelölt volt!
Forrás: A gyönyörű modelltől sem állnak távol a feltűnő ruhák, de ez a kék-arany estélyi tényleg tökéletesen állt neki. Noha a fotó 9 éve készült, Heidi szinte semmit sem változott azóta!
Forrás: Selena ma a popzene egyik legnagyobb alakja, milliók rajonganak érte, így nem csoda, hogy régóta gyakori vendég az MTV EMA-n. Viszont mi ezúttal egy régebbi, 10 évvel ezelőtti ruháját vettük elő, ami karrierje kezdetét is tükrözi.
Forrás: Mióta gyermekei születtek, az énekesnő egy kicsit háttérbe vonult, pedig volt idő, amikor az MTV EMA vörös szőnyegéről biztosan nem hiányozhatott! Ha pedig van olyan estélyije, ami maradandó volt mindenki számára, akkor ez volt az!
Forrás: Katy hol visszafogott, hol extrém ruhákban jelenik meg, ez alól pedig miért lenne kivétel az MTV EMA? Az énekesnő még karrierje elején, 2008-ban lepett meg mindenkit azzal, hogy ebben a felemás ruhában lépett a kamerák elé.
Forrás: Az megvan, hogy Vin Diesel is járt az MTV EMA gálán, méghozzá 2003-ban, ebben a fekete bőrszoknyában?
Forrás: Jennifer Lopez karrierje során rengeteg elismerést kapott már, mi pedig az MTV EMA témájában egészen 2000-ig repültünk! Az énekesnő ebben az évben (is) díjjal távozhatott, aznap pedig az akkori divatnak megfelelően öltözött fel. Az biztos, hogy azóta sokat változott a világ, de ezt a fotót akkor is imádjuk róla!