Galéria

Minden idők legbotrányosabb TikTok trendjei

Forrás:

Valamilyen furcsa okból kifolyólag 2021 egyik TikTok trendje az volt, hogy a diákoknak videóra kellett venniük, ahogy megpofozzák a tanárukat. Erről persze tudomást szereztek az iskolák is, és sok helyen – megelőzve a bajt – kijelentették, hogy a diákoknak tilos ilyesmiben részt venniük, mert az jogi következményeket vonhat maga után. Még ennek ellenére is akadtak olyan bátor jelentkezők, akik úgy döntöttek, így is belevágnak a kihívásba és persze mindennek súlyos következménye lett. Egy 18 éves gimis tanuló, Larrinna Jackson a mozgássérült tanárát támadta meg, és a Complex infói szerint most 10 év börtön vár rá. Egészen elképesztő!


Forrás:

A TikTok Milk Crate Challenge névre hallgató tejes ládás kihívásának a lényege az volt, hogy egy ládákból álló piramist kellett építeni, aminek a tetejére fel kellett mászni, majd onnan épségben földet érni. Az esetek nagy részében ez egyáltalán nem így sült el, sőt! Sokan elég durva sérüléseket szereztek, mert vagy eldőlt a labilis piramis vagy beszakadt a ládák teteje. Még nézni is rossz a durvábbnál durvább zuhanásokat...


Forrás:

A Silhouette Challenge nem indult olyan gáz dolognak, mint ami a végére lett belőle. A kihívás ugyanis önbizalmat akart önteni a résztvevőkbe azzal, hogy fehérneműben (vagy épp meztelenül) állította őket a kamerák elé, miközben olyan filtert használtak, ami csak a körvonalukat engedte láttatni. Így hiába szerepeltek ruha nélkül, semmit sem láthattunk a testükből... egy bizonyos pontig. Sokan ugyanis visszaéltek a dologgal, eltávolították a felvételekről a filtereket, így mindent láttatni engedtek a közönségnek. Volt, aki odáig ment, hogy YouYube videót készített arról, hogyan lehet leszedni a filtert a videókról.


Forrás:

Tessica Brown indította útjára a Gorilla Glue Challenge-t, amivel sikerült világhírűvé válnia. Sajnos nem azért, mert feltalált valami nagyon menőt, hanem épp ellenkezőleg. A tiktokernek kifogyott otthon a hajlakkja, ezért úgy gondolta, hogy ragasztóval fixálja a frizuráját. Ez pedig olyan „jól” sikerült, hogy kórházba kellett mennie, hogy megszabadítsák a hajkoronáját a ragaszkodó anyagtól. Több kezelésen vett részt, mire elmondhatta, hogy véget ért a rémálom, ám sok felhasználót még így is arra inspirált, hogy tárgyakat ragasszanak magukra a bivalyerős szerrel. Talán mondanunk sem kell, mind sürgősségin végezték.