Galéria

Csillagjegyek, akik hiába szeretik egymást, sosem lehetnek együtt boldogok

Forrás: Kos és Skorpió

A Kos és a Skorpió mágnesként vonzódnak egymáshoz eleinte. Mindketten nagyon nyitottak, aktívak, és imádják a drámát, ezért aztán a kezdetektől fogva tüzes viták tömkelegére kerül sor. Ami eleinte szenvedélyesnek tűnik számukra, idővel viszont hatalmas teherré válik. Mindkét jegynek túl nagy az igénye az egyedüllétre és a privát szférára, ezért sokszor egymás nélkül utazgatnak, szerveznek hétvégét, és a következő mérföldkőhöz sem hajlandóak eljutni. A szabadság iránti vágyuk óriási, és emiatt együtt nem tudnak boldogok lenni hosszú távon.
Forrás: Bika és Nyilas

Ez a két jegy barátként szuper párost alkot, na de a szerelemben hosszú távon nehezen boldogulnak. Hiába az érzelmek, és a szórakozás iránti vágyuk, egyszerűen nem alkotnak jó párost. A Bika nagyon vágyik az elköteleződésre, a biztonságos otthonra és a családra, míg a Nyilas folyton úton lenne, és nehezen engedi el a szabadságát. Egyszerűen nem tudják megadni egymásnak azt, amit a másik szeretne!
Forrás:

Ikrek és Bak

Ez a két jegy egész egyszerűen nem kompatibilis egymással, és ha mégis összejönnek, folyton olyan elvárásokat támasztanak egymás elé, amiknek nem tudnak megfelelni. Bár a Bak természetétől fogva megbízható és tudatos, az Ikrek kíváncsi természetének és örökös pörgésének nem tudnak eleget tenni. Míg egyik jegy szívesebben ülne otthon, a másik inkább kimozdulna. Akármelyik is adja be a derekát, egyikük sosem lesz boldog, arról nem is beszélve, hogy a veszekedésekre sem találnak megoldást.


Forrás:

Rák és Vízöntő

Papíron ez a két csillagjegy még működhet is együtt, hiszen mindketten romantikus lelkek, akiknek fontosak az érzelmek. De pont ezért a valóságban sosem tudnak egymás mellett igazán boldogok lenni! A Rák állandóan visszacsatolásra vágyik, nagyon ragaszkodó, és minden idejét a partnerével akarja tölteni, míg a Vízöntő egész máshogy éli meg az érzelmeit, és kell neki a szabad tér. Ezért aztán valamelyik folyton azt érzi, hogy a partnere nem érti meg, hiába olyan romantikusak mindketten.


Forrás:

Oroszlán és Skorpió

Két olyan jegy, akik ennyire szeretnek flörtölni, és akik ennyire imádnak a középpontban állni, nehezen teremtenek egyensúlyt a kapcsolatukban. Nagyon heves természetűek, sokt vitatkoznak, az ajtócsapkodás sem ritka, és ezt a rossz tulajdonságukat még fel is erősítik egymásnak. Szinte sosincs nyugalom köztük, és a féltékenykedés sem ritka, ezért aztán előbb-utóbb elfáradnak egymás mellett.


Forrás:

Szűz és Mérleg

A kapcsolat kezdetén ez a két jegy csodálatosan összepasszol. Van romantika, szabadság, gondtalanság; de ahogy az idő előrehalad, úgy válnak egyre boldogtalanabbá egymás mellett. Nincs köztük igazán meg a szikra, és érzelmileg sem támogatják egymást eléggé, ami miatt gyakorivá válnak a konfliktusok - legalábbis a Szűz irányából. A Mérleg ezeket túlságosan is kerüli, így sosem mondja ki, mi zavarja, ám pont ezért belülről emésztik fel a problémák. Ezért sajnos az elhidegülés szinte garantált.


Forrás:

Halak és Szűz

Íme két jegy, akik segítőkészek, gondoskodók, romantikusak, és minden érzelmet megélnek. Akkor hogy lehet, hogy mégsem lesznek boldogok együtt? Úgy, hogy bár eleinte mágnesként vonzódnak egymáshoz, hosszú távon előjönnek azok a pontok, amikben nincsenek egy hullámhosszon. A Szűz túl kritikus és túl praktikus gondolkodású, az álmodozó és szenvedélyes Halak pedig folyton azt a romantikus filmes szerelmet várja, amit a tévében látni. Ezért aztán sosem elégedettek a kapcsolatukkal.