Galéria

Sztárok, akik óriási stílusváltást vállaltak be - Nem is egyszer!

Forrás:

Az Alkonyat-filmek Bellája sokáig a karakterhez hűen öltözködött, ám néhány évvel a film lezárása után, majd Robert Pattinsonnal való szakítását követően óriási váltáson ment keresztül. Rövidre nyírt, szőke haj, extrém ruhák; Kristen sok mindent kipróbált, hogy megtalálja magát.

Ez hosszú évekig jellemezte öltözködését, ám amikor megkapta a Diana hercegné életéről szóló film főszerepét, egészen átalakult stílusa. Visszatért a hosszú hajhoz, és a visszafogottabb ruhákhoz is. Szerintünk nagyon csinos!


Forrás:

Az énekesnő nagyon fiatalon vált híressé, és bizony a 80-as években még egészen más volt a divat, mint most. Ő maga is sokat alakított öltözködésén, és bár általában visszafogottság jellemezte, szeretett férje halála után igazán nagy váltásra szánta rá magát.

Nem véletlen, hogy az utóbbi években egészen bevállalós ruhákban láthatjuk őt, és a Haute Couture nagy kedvelője lett. 


Forrás:

Demi nagyon fiatalon került a kamerák kereszttüzébe, és sajnos ennek nyomát mai napig viseli magán. Nem egyszer mesélt arról, hogy komoly függőségek alakultak ki nála már tinikorában, és a harcot mai napig vívja.

Többször is próbált kitörni a fiatal Disney-sztár szerepéből, így ő is sokszor stílust váltott. Volt, hogy rövidre vágatta haját, aztán pink vagy épp kék tincsekkel láthattuk, de leginkább a sötét árnyalatokban találta meg önmagát. Ami pedig öltözködését illeti, ahogy teltek az évek, úgy lett egyre bevállalósabb. Instán nagyon sokat posztol arról, hogy mennyire fontos az önelfogadás, és nincs miért takargatni narancsbőrünket vagy plusz kilóinkat.


Forrás:

A Spice Girls oszlopos tagjaként ismerhettük meg, és már a kezdetekkor bebizonyította, hogy ő bizony nem fél a feltűnő daraboktól. 22 évesen még visszafogottabbnak lehetett nevezni külsejét, de ezt követően egyre vadabb stílusra váltott. Simán levágatta rövidre haját, szőkére festette, aztán az egészet megnövesztette, vagyis biztosra ment, hogy mindent kipróbáljon.

Az utóbbi néhány évben aztán megtalálta önmagát, és kifejezetten stílusossá vált öltözködése. Nem csoda, hogy saját divatmárkája van, amiért Hollywood celebjei is megőrülnek!


Forrás:

Miley hasonló utat járt be, mint Demi Lovato. Ő is fiatalon lett Disney-sztár, a jókislány imidzsben viszont nem sokáig érezte jól magát. Erre rátett egy lapáttal Liam Hemsworthtel való szakítása, ami után Hollywood egyik legnagyobb stílusváltását láthattuk: rövidre vágatta haját, extrém ruhákat hordott, és a botrányos viselkedés sem állt távol tőle.

Mára ezen a téren talán egy picit lenyugodott, de tény, hogy Miley továbbra is kifejezetten extravagáns énekesnőként tevékenykedik. Imádja a retró vonalat, ezt frizurája is bizonyítja, és nem egyszer elmondta, hogy most végre tényleg úgy érzi, megtalálta magát.


Forrás:

Az 52 éves énekesnő titkát nagyon szeretnénk tudni, mert hiába van jelen a zeneiparban évtizedek óta, még mindig fiatalos! Karrierje kezdetén ő is a vadóc sztárok táborát gazdagította: láttuk kék hajjal, pink tincsekkel, extravékony szemöldökkel és sokszor póló helyett szimplán melltartóban érkezett a vörös szőnyegre. Az ő stílusát nagyban befolyásolták az aktuális trendek is, de mostanra tűnik úgy, hogy igazán megtalálta magát.

Az énekesnő mai napig imádja a színes ruhákat, nemrég pedig fekete tincseket festett hajába, de úgy fest, a hosszú, szőke haj jön be neki igazán.


Forrás:

Tudtad, hogy Rihanna még tini volt, amikor első dalát felkapta a világ? Az énekesnő akkoriban a "jó csaj" imidzsben tündökölt sokáig, és inkább visszafogottan öltözködött. Miután hozzászokott a hírnévhez, és kicsit elege lett ebből a skatulyából, ő sem félt váltani: rövidre vágatta haját, volt, hogy szinte pucéran érkezett a vörös szőnyegre, és mai napig azt vallja, hogy a tökéletesség túl van értékelve.

Egy időre eltűnt, keveset láthattuk a vörös szőnyegen, de idén visszatért szerelme oldalán, és látszik, hogy nagyon jól érzi magát bőrében. Ez a stílus is szuperül áll neki!


Forrás:

Kelly Osbourne igazi lázadóként csöppent bele Hollywoodba, és ezt stílusa is jól tükrözte. Nem érdekelte, mit mondanak róla, szerette meghökkenteni a közönséget, és ha épp hupililára akarta festeni haját, megtette gondolkodás nélkül. Ez utóbbi mai napig nem változott, hiszen most is színes frizurát visel, de tény, hogy stílusa az évek során egyre visszafogottabb lett. Már persze a korai évekhez képest.

Hiszen Kelly Osbourne mai napig szívesen vesz fel meghökkentő szetteket, mert őt az érdekli, hogy jól érezze magát. A képeken láthatod egyébként, hogy arca is sokat változott az elmúlt 16 évben, de ő mindig is tagadta, hogy plasztikáztatott volna. Elmondása szerint a fogyókúrának és a mozgásnak köszönheti a nagy átalakulást.