Galéria

Személyiségteszt: milyen feleség leszel?

Forrás:

akkor te egy nagyon lojális ember vagy és ez fog jellemezni feleségként is. A barátaid mellett is mindig kiállsz és nagyon fontosnak tartod az emberi kapcsolataidat, rád mindig lehet számítani. A szerelemben pedig ez nem kérdés: mindent igyekszel megadni a párodnak, és az örök hűséget komolyan is gondolod.


Forrás:

akkor feleségként is nagyon oda fogsz figyelni arra, hogy igazi otthont teremts a családodnak. Már most is nagyon fontos, hogy otthonos legyen a lakásod, de feleségként ezt mesteri szinten űzöd majd. Az otthon számodra a biztonságot, megnyugvást jelenti, a kényelem és a szépség fő szempontok számodra, amit a férjed is értékelni fog.


Forrás:

akkor egy kalandvágyó ember vagy, aki feleségként sem akar majd lemondani az izgalmakról. Mindig nyitott vagy az új élményekre és ha választanod kell az otthonülés és a programok között, akkor biztosan az utóbbit választod. Ez így marad a későbbiekben is, szenvedélyt, szórakozást és újdonságot viszel majd a házasságodba.


Forrás:

akkor sosem engeded, hogy mások idegesnek lássanak, mindig fenntartod a látszatot. Persze ezt értsd jó értelemben: hihetetlen önuralmat tanúsítasz bármilyen helyzetbe is kerülsz az életben. Ez nem változik akkor sem, ha feleség leszel, a férjed számíthat arra, hogy mindig higgadtan kezeled a dolgokat.


Forrás:

akkor szereted a kezedbe venni a dolgok irányítását és igyekszel mindig elérni a kitűzött célokat. Lehet, hogy a házasságodban is kicsit átveszed az irányító szerepét, de a férjed egyáltalán nem bája majd, mert ő a háttérben mindig támogatni fog.