Galéria

Híres férfiak, akik nem rejtik véka alá, hogy bolondulnak a fiatal lányokért

Forrás: A színész legenda sosem titkolta, hogy imádja a nőket, főleg a fiatal és hamvas 20 éves lányokat. Sokan liliomtipró jelzővel is illették Hollywoodban, ő azonban nem igazán foglalkozik a rosszindulatú megjegyzésekkel, hiszen állítása szerint ő sosem kényszerített egy nőt sem, hogy vele randizzon.
Forrás: Monica Belluccival pár éve vált el, rá egy évre pedig újra rátalált a szerelem, méghozzá egy nála 31 évvel fiatalabb modell, Tina Kunakey személyében, akit azóta feleségül vett és egy közös lányuk is született. Sokan támadták a színészt, de egy interjúban azzal vágott vissza, hogy csak a válása után tűnt fel mindenkinek, hogy rajong a fiatalabb hölgyekért.
Forrás: A színész magánéletéről nem sokat tudni, de az biztos, hogy eddigi élete során csak és kirázólag a nála jóval fiatalabb színésznők tudták elrabolni a szívét. Zoe Kravitzel 2 évig alkottak egy párt, ma pedig Alicia Vikander férje, aki Zoehoz hasonlóan szintén 12 évvel fiatalabb nála.
Forrás: A színész trófeáit valószínű megszámolni sem lehet, azt viszont mindenki tudja, hogy első házasságán kívül nem sok vele egykorú nővel volt dolga. Clooney több évtizeden keresztül falta a fiatal modelleket, végül igaz, hogy egy nála jóval fiatalabb ügyvédnőben, Amalban találta meg élete szerelmét, de legalább óriási szerelem és két gyermek lett a vége.
Forrás: Jelenleg ő Hollywood legnagyobb nőfalója, aki csak és kizárólag fiatal modellekkel jön össze. Érdekesség, hogy ahogy öregszik, annál fiatalabb szupermodellt választ maga mellé. Camila Morronéval nemrég szakítottak, de máris csapja a szelet Gigi Hadidnak.