Galéria

Van aki meghökkentő! Így festenek a Squid Game szereplői a valóságban

Forrás: Az én személyes kedvencem egyértelműen a fiatal, harcias és hideg stílusú lány volt, akinek a története kicsit sem volt happy end. Bár a sorozatban is szép volt, a való életben igazi szupermodell, méghozzá derékig érő vörös hajjal.
Forrás: A sorozat nyertese, és egyben a sokak által legszánalmasabbnak tartott karakter a szériában kicsit sem vonzó férfi. Nemcsak belső, hanem külső tulajdonságai miatt is. Ám a színész a valóságban elképesztően jóképű. Modellként kezdte a karrierjét és bizony-bizony bolondulnak érte a nők..
Forrás: A színész, akárcsak a sorozatban, a való életben is igen visszafogott stílusú férfi. Ugyanakkor karakterével ellenétben szereti a kifinomult és mai kornak megfelelő öltözködést és a haját is rövidebbre szokta vágatni. Ez pedig valljuk be: igencsak jól áll neki.
Forrás: Ez az a karakter, akit már a legeleje óta utálunk, hiszen nem egyszerűen rosszfiút, hanem egy velejéig romlott játékost alakít, aki mindenkin képes átgázolni a pénz miatt. A valóságban szerencsére egy igazán kedves és vicces színész, aki mindezek mellett még jól is néz ki.
Forrás: Deok-su jellemnél csak az övé volt visszataszítóbb, de azért a haláluk drámaiságát valóban ez a kicsit sem őszinte szerelmi szál adta. A színésznő a sorozatban nemcsak elhanyagolt külseje miatt nem érte el nálunk, hogy szépnek nevezzük, de a sok gonoszság és álnokság miatt is duplán csúnyának láthattuk. A valóságban modellkedik és kifejezetten gyönyörű.
Forrás: A széria öregje nemcsak a rajongóknak okozott meglepetést, hanem a világnak is, hiszen a cuki bácsi a való életben egy igen stílusos öreg úr. Egy nemrég készült interjúban árulta el, hogy nagyon nehezen viseli a gyorsan jött népszerűséget, és elsősorban lánya segít neki minden megkeresésre reagálni. Ám, ettől még le esett az állunk amiatt, hogy milyen remekül fest közel 80 évesen is az idős sztár.