Galéria

4 pár őszinte vallomása: a külön alvás mentette meg a kapcsolatukat

Forrás:

„A férjemmel természetesen kipróbáltuk az együtt alvás dolgot, de őszintén szólva már tuti, hogy nem lennénk együtt, ha még mindig így élnénk a mindennapjainkat. Az, hogy más alvási szokásaihoz kellett alkalmazkodnom, a sajátjaimat pedig el kellett hanyagolnom, kihatott az életemre, a feszültség pedig rossz hatással volt a kapcsolatunkra. Mióta külön alszunk, és mindkettőnknek megvan a saját tere, milliószor jobb lett minden!”


Forrás:

„Két külön szobában alszunk, és egyszerűen imádjuk! Végre nem veszekszünk azon, hogy a másik nem tud aludni, ráadásul reggel nagyon jó móka átmenni a másikhoz! Lehet, hogy ez nem mindenkinek való, de mi boldogabbak vagyunk, mint valaha!


Forrás:

„A férjem elképesztő módon horkol. Konkrétan mintha láncfűrész lenne a szobában... Megpróbáltunk szó szerint minden módszert, de végül amellett döntöttünk, hogy muszáj külön aludnunk! Azóta minden rendben van, ráadásul a kapcsolatunk is jobb, mint valaha!”


Forrás:

„A férjemmel 18 éve külön szobában alszunk, a házasságunk pedig tökéletes! Azért döntöttünk a külön szoba mellett, mert teljesen más az alvás rendünk. Én korán alszom, a párom pedig álmatlanságban szenved. Nekem szükségem van arra, hogy halkan menjen a tévé, miközben alszom, a férjemnek pedig teljes csendre van szüksége. Ha egy szobában aludnánk, már rég nem lennénk házasok!”