Galéria

Híres mackós férfiak, akiket egyszerűen imádunk

Forrás:

Seth Rogen karrierje meredeken ível felfelé, de ő nem az a karakter, aki James Bond bőrébe bújna, vagy a Mission Impossible főszerepét kapná meg. Seth habókos külseje és határtalan humora, na meg tehetsége miatt hasít Hollywoodban. És persze a nők körében is, így nem véletlen, hogy sokan rajonganak érte személyisége miatt (is)!


Forrás:

Ice Cube eredetileg rapper volt, de felfedezték a benne rejlő humor potenciált. Pedig a masszív színész igazán félelmetes is tud lenni, így a rosszfiú karakterek is remekül állnak neki.


Forrás:

Jack Black sosem csinált hiúsági kérdést az alkatából, számos filmjében levetkőzött félmeztelenre, és persze pontosan tisztában van azzal, hogy milyen karakterek megformálásával viheti el a showt.


Forrás:

Billy Gardell a Mike és Mollyval vált híressé, ahol partnere Melissa McCarthy volt. Érdekes, hogy mindketten a plusz kilóikkal váltak közkedvelt sztárokká, de azért időnként igyekeznek néhány kilótól megszabadulni.


Forrás:

A Másnaposok sztárja, Zach Galifianakis sem biztos, hogy befutott volna, ha úgy néz ki, mint Brad Pitt vagy Tom Cruise. Az ő karaktere ugyanis teljesen más, és éppen ez a szerencséje, mert így válhatott világhírűvé.


Forrás:

Guillermo Diaz színész, aki a Scandal sorozatból vagy épp Britney I Wanna Go klipjéből vált ismertté, egyértelműen az a fajta férfi, aki hiába nem 2 méter magas, és hiába nem szálkás, a tekintete mindenkit elvarázsol.