Galéria

Hollywoodi párok, akik kapcsolati nehézségeiket is büszkén vállalják

Forrás:

Ryan Gosling a La La Land-ért kapott Golden Globe beszédében árulta el, hogy a film iránti elkötelezettsége nagy nyomást gyakorolt ​​a feleségére a már önmagában és családja számára is nehéz időszakban, hiszen Eva Mendes testvére akkoriban küzdött rákkal. Kapcsolatuk töretlen, de sok áldozatot hoznak ezért mindkét oldalon.


Forrás:

Justin Timberlake és Jessica Biel már két gyermek boldog szülei, pedig kapcsolatuk elég zötyögősen indult. Többször szakítottak, majd újra összejöttek, végül Justin rájött, hogy senkit nem tud elképzelni élete párjaként, csakis a színésznőt.

2019-ben egyébként felröppent a hír, miszerint Justin félreléphetett, és ezt több lesifotó is alátámasztotta. A zenész mindvégig tagadta a dolgot, de nyilvánosan bocsánatot kért feleségétől a fájdalmakért, amelyet viselkedése okozott számára.


Forrás:

Behati Prinsloo topmodell és Adam Levine, a Maroon5 frontembere sem volt mindig álompár. Adam nehezen állapodott meg, és lassan nőtt be a feje lágya, de végül megszelídült. Ezt - és az ezzel járó nehézségeket - gyakran el is mesélik, de azóta összeházasodtak, van két gyermekük.


Forrás:

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prince Jr. már közel 20 éve egy pár. Elárulták azt is, hogy jókor voltak jó helyen, a jó időben, így lehetséges, hogy még mindig együtt vannak, de ez azonban igen kemény munka, nap nap után. Házasságuk nem tökéletes, de a kötelék köztük sziklaszilárd.


Forrás:

Neil Patrick Harris és David Burtka büszkén vállalja, hogy párterápiára járnak. Ez nem azért van, mert az apukák között bármi súrlódás lenne; épp azért használnak mediátort, hogy ezt megelőzzék. Szerintük nincs ebben semmi rossz, és mindenkinek javasolják a párterápiát!


Forrás:

Kristen Bell és Dax Shepard élete sem könnyű. A színésznő ugyanis saját bevallása szerint imádja a drámát, ha pedig veszekedés jön, ő mindent belead, csapkod, ordít és elviharzik. Aztán lehiggad. Ezt mindkettőjüknek meg kellett tanulnia jól kezelni. Nyíltan beszélnek gyakran arról, hogy bizony vannak gondjaik, volt, hogy a válás szélére sodródtak, és nem mindig könnyű nekik. De kitartanak egymás mellett!