Galéria

4 színész, aki énekesként kezdte a karrierjét, de már mindenki elfelejtette

Forrás:

Bár sok hollywoodi színész csak tátog a musicalekben, Mandynek erre soha nem volt szüksége, hiszen csodálatos hangja van, elég csak arra gondolnunk, hogy ő volt Aranyhaj szinkronhangja is. Arra viszont csak kevesen emlékeznek, hogy mielőtt Mandy vérbeli színésznő lett, és először feltűnt a filmvásznon a Neveletlen hercegnőben, ő volt a világ egyik legismertebb popsztárja, pont abban az időben, amikor Britney és Christina is a csúcson voltak. A 90-es évek végén, 2000-es évek legelején ugyanis a sztár első albuma platinalemez lett!


Forrás:

Lucy Hale-t senkinek nem kell bemutatni, hiszen mind imádtuk őt a Pretty Little Liars című sorozatban, mielőtt viszont az egész világ által ismert színész lett, a sztár a hangjával próbált érvényesülni. 2003-ban (13 éves volt) ugyanis jelentkezett az American Juniors nevű tehetségkutatóba, ami lényegében az American Idol gyerek megfelelője, amit meg is nyert! Bár akkor a zenei karrierje nem indult be, a Pretty Little Liars sikerei lehetőséget biztosítottak neki, hogy énekesként is bizonyíthasson, 2014-es country albuma például a 14. helyig jutott a Billboard Hot 100-as listáján.


Forrás:

Will a világ egyik legismertebb és legtehetségesebb színésze, erre pedig tökéletes bizonyíték az eddigi két Oscar jelölése is. Mielőtt viszont a színész olyan kasszasikerekben játszott volna, mint például a Men in Black, a Legenda vagyok, vagy a Bad Boys, a zenei karrierjét próbálta építgetni, mint rapper. Volt egy formációja is, ami a DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince névre hallgatott, amivel – most figyelj – KÉT Grammy-díjat is nyert, a 80-as évek végén és 90-es évek elején! Nem semmi, igaz?


Forrás: A tehetséges színésznő 2006-ban Oscar-díjat kapott a Dreamgirls című filmben nyújtott alakításáért, azóta pedig rengeteg sikeres produkcióban részt vett, ám arról szinte teljesen elfeledkeztünk, hogy alig két évvel az Oscar bezsebelése előtt Jennifer teljesen össze volt törve, amiért az American Idol versenyéből kiesett, és nem nyerte azt meg. A sors iróniája, hogy végül sokkal sikeresebb és ismertebb lett, mint a műsor akkori nyertese, hiszen Jen nem csupán Oscar-díjat, de még egy Grammy-díjat is a magáénak tudhat! Ezt hívják úgy, hogy győzelem!