Galéria

A lábak királynői! 5+1 híres nő, akiknek hibátlanul tökéletes lábuk van

Forrás:

Blake Lively egyértelműen a “jó csaj” a gimiből, aki bármit is vesz fel, mesésen néz ki. Kétségkívül a színésznőnek a lábai is top kategóriásak, Ryan Reynolds mégsem ezért szeretett bele, hanem a humoráért.


Forrás:

Jennifer Aniston a Jóbarátok óta egy világ kedvence, és ezt leginkább bájos arcával és komikumával érte el. De ha kicsit lejjebb is megvizsgáljuk, láthatjuk, hogy igazán nőies virgácsai vannak.


Forrás:

Amal Clooney ezekkel a hosszú lábakkal akár szupermodell is lehetett volna, ő mégis az eszére hagyatkozott és jogász lett. Dr Barbie-t biztosan róla mintáznák meg.


Forrás:

Charlize Theron maga az elemi nőiesség, gyönyörű, sudár és a lábai is elképesztőek. Ennek ellenére Oscar-díjat pont egy elcsúfított karakteréért, a Szörnyetegért kapott.


Forrás:

Hailee Steinfeld a fiatalok nagy kedvence, hiszen bájos, remek színésznő és még csodásabb énekesnő. Hailee sosem a kacérságával tűnik ki a vásznon, ennek ellenére a díjátadókon rendre megcsodálhatjuk formás lábait.


Forrás:

Az, hogy nem a méret a lényeg, Eva Longoria alakján is felmérhető. Az alacsony színésznőnek ugyanis hihetetlenül dögösek a combjai, és persze minden más idoma is.