Galéria

6 téli hajszín, amit muszáj kipróbálnod még idén

Forrás:

Ha esetleg azt hinnéd, hogy van elírás van a sombre szó tekintetében, akkor eláruljuk, hogy szándékosan írtuk így, ugyanis a sombre az omre hajfestés újabb változata. A lényege pedig annyi, hogy az ombréhez képest a sombre sokkal finomabb, az átmenet pedig sokkal kevésbé drasztikus, a hajtöveknél ugyanis feljebb kezdődik a világosítás. A jeges sombre pedig egy igazi téli szín, amivel garantáltan szuperül fogsz kinézni a karácsonyi fotókon! Ráadásul szinte mindenkinek jól áll!


Forrás:

Ki mondta, hogy csak és kizárólag nyáron lehet csodás pasztellszíneket választani haj fronton? A 2022-es téli hajtrendek kifejezetten pártolják a pasztell árnyalatokat, különösen a rózsaszínt, amitől igazi hercegnőnek fogsz tűnni, ha be mered vállalni. És hát miért ne mernéd? Szupermenő!


Forrás:

Idén télen hihetetlenül trendi lesz a fekete és a barna haj mixelése, ami gyönyörűen kihangsúlyozza a sötétebb árnyalatokat a hajkoronádon. A két hajszín kombózása ráadásul sokkal sűrűbb ÉS egészségesebb hatást fog kelteni, amit nem csak te, de a környezeted is azonnal észre fog venni!


Forrás:

Ha tél, akkor logikusan nagyobb teret adnak a desszertekre hasonlító hajszínek, így nem meglepő módon a fahéj és a gesztenye szuper kombót ad ki abban az időszakban, amikor ez a két összetevő központi szerepet kap a sütik és kávék elkészítésében. A gesztenye megadja a hajszín melegségét, míg a fahéj játékosságot visz az összhatásba. Nem lehet vele mellélőni!


Forrás:

Az előző karácsonyi desszertes hajszínhez hasonlóan a méz és a karamell is szuper választás a hidegebb időszakban! Mindkét szín extra meleg árnyalatot kölcsönös a hajadnak, ha pedig pont fel akarod dobni a barna hajadat, de nem akarsz semmi drasztikusat, akkor mondhatni EZ a tökéletes választás!


Forrás:

Ha épp egy szőke árnyalaton gondolkozol, akkor erősen ajánljuk, hogy télen újíts be egy gyöngyszőke színt! Ez a hajszín ugyanis hihetetlenül szép, csillogó hatást kelt, hamvasságának és enyhe gyöngyös árnyalatának köszönhetően ráadásul igazi ünnepi hangulatot fog kölcsönözni a hajadnak!