Galéria

Amit kevesen tudnak: Rob Schneidernek 3 lánya van, és egy modell a felesége

Forrás: A színész felesége, Patricia egy évvel idősebb csak Rob Schneider első lányánál! Márciusban töltötte be a 33-at, azaz 25 évvel fiatalabb, mint férje, ám ez kapcsolatukban sosem okozott problémákat. Maga Patricia is a filmes szakmában dolgozott, amikor megismerte a Tökalsó sztárját: ő épp vendégszereplő volt egy sorozatban, ahol Patricia volt a producer. Ez még akkor történt, amikor Rob házas volt (merthogy aktuális neje előtt KÉTSZER kötött házasságot), emiatt pedig sokan úgy gondolták, hogy biztosan nem tart majd sokáig kapcsolatuk. Ennek ellenére a színész elvált második nejétől, majd rövidesen hozzá is ment Patriciához, és ennek már 10 éve!
Forrás: Házasságukból egyébként két gyönyörű kislány született: Miranda 2012-ben, Madeline pedig 2016-ban. Ugye, milyen cukik?
Forrás: A gyerekek születése pedig az egész család életét megváltoztatta, hiszen összehozta végre Rob Schneidert és idősebb lányát, Elle-t. Vele ugyanis nagyon rossz kapcsolatot ápoltak korábban. Olyannyira, hogy valójában csak a második kislány születése után kezdtek el egyáltalán nyitni egymás felé, előtte pedig hosszú évekig egyetlen szót sem beszéltek.
Forrás:

Rob Schneider és Elle kapcsolata sokáig nem volt irigylésre méltó.

Első feleségével, London Kinggel két évig alkottak egy párt, ekkor született meg első gyermeke, Elle is. A rövid ideig tartó szerelem viszont az apa-lánya viszonynak is betett, hiszen a válás után alig tartották a kapcsolatot. Rob egyébként is nagyon elfoglalt volt, sokat forgatott, alig volt szabadideje, ráadásul később ismét megházasodott, így ritkán találkoztak lányával. Mindeközben Elle pedig anyukájával maradt, így hosszú évek teltek el úgy, hogy egyáltalán nem is beszéltek.


Forrás: Egy interjúban arról is beszélt, hogy mivel apja igazi munkamániás volt, szinte semmi időt nem töltöttek együtt. Sokszor az volt a közös program, hogy Elle kiment a forgatásokra és figyelte a munkálatokat (a Tökalsóban még szerepelt is egy kicsit). Aztán teljesen eltávolodtak egymástól. Az egész akkor változott meg, amikor megszületett Rob Schneider második, majd harmadik lánya, valamint Elle végre kilépett bántalmazó házasságából, amely függőségeket okozott nála. A lány ugyanis ráébredt, hogy azt szeretné, ha féltestvérei emlékeznének rá, és közel állnának egymáshoz. Felvették hát egymással a kapcsolatot, és ma már nagyon jóban vannak.
Forrás: Elle egyébként nevet változtatott karrierje kezdetén, és ma már Tanner Elle Schneider helyett Elle King-ként ismerheti őt a világ. Neked is rémlik, ugye? Apukájával ellentétben ő inkább a zenélést választotta, és számos sikeres dalt dobott piacra. Az "Ex's & Oh's" című sláger indította be igazán karrierjét, és még Grammy-jelölést is kapott. A dalt meg is hallgathatod a videóban!