Galéria

Ez az őszi parfüm illik hozzád a legjobban a csillagjegyed alapján

Forrás: Egy olyan határozott személyiségnek, mint amilyen te vagy, mindenképpen markáns őszi parfümöt érdemes választani, mint amilyen ez is. A legújabb Givenchy darab ráadásul egész álló nap hihetetlenül tartós lesz, így az isteni illatodat garantáltan mindenki meg fogja jegyezni!
Forrás: Szereted a legszokott dolgokat, így, ha rátalálsz egy illatra, ahhoz nagyon fogsz ragaszkodni. A jázmin, vanília és cédrusfa kombója ebben az esetben pont ezt a hatást fogja kiváltani belőled; nem akarsz más parfümöt venni, SOHA!
Forrás: Ebben a parfümben tökéletes összhangot alkotnak a fűszeres és az édes elemek, amelyek miatt számodra elképesztően szimpatikus lesz a végeredmény. Izgalmas, friss, mégis igazi őszi illat ez, amit szó szerint mindenhová el fogsz vinni magaddal!
Forrás: Kihez illene jobban egy romantikus, mégis intenzív illat, ha nem egy Rákhoz? Ugye, mi is teljesen így gondoljuk! A rózsától virágos, a vaníliától viszont igazi őszi illat lesz a végeredmény!
Forrás: Csábító, nőies, és persze hihetetlenül intenzív illat, amit semmi mással nem lehet összetéveszteni! Egyszerűen tökéletes választás egy Oroszlánnak, hiszen ezzel az illattal mindenki IS rólad fog beszélni!
Forrás: Bár az életben visszafogott vagy, mégis szereted, ha a rajtad lévő illat határozottságot sugall. Ez a parfüm tökéletes erre, hiszen bár merész, mégis kifinomult, amely feldobja a szürke őszi hétköznapokat!
Forrás: Bár ennek a parfümnek kicsit borsosabb az ára, hidd el, egyszerűen imádni fogod, főleg az őszi hónapokban! Elegáns, intenzív és kicsit még ünnepi is, ráadásul kevesen ismerik, így nem fog minden sarkon visszaköszönni, hiszen az Estée Lauder almárkájaként működik!
Forrás: Egy olyan szenvedélyes nőnek, mint amilyen te vagy, egyszerűen muszáj beszerezni ősszel ezt a parfümöt! Érzéki, nőies, vad és persze szuper tartós! Garantáltan imádni fogod!
Forrás: Szeretsz kísérletezni, és persze új illatokat kipróbálni, így biztosan kijelenthetjük, hogy ezt a parfümöt imádni fogod az őszi hónapokban! A mandarin, a fehér jázmin és a csipetnyi vanília ugyanis tökéletes kombót alkotnak ahhoz, hogy azonnal beleszeress a Dior egyik legnőiesebb illatába.
Forrás: Jázmin, Bourbon vanília és kasmír, vagyis minden, ami vonzza a fiatalabb generációt, és amitől egy parfüm tökéletes lesz a hidegebb hónapokban. Ha kipróbálnál valami igazán újat és garantáltan FINOMAT, akkor tökéletes választás lesz ez a parfüm!
Forrás: Kihívó, érzéki, és igazán egyedi; vagyis minden, ami illik a személyiségedhez, arról már nem is beszélve, hogy a parfüm üvege tökéletes dizájn eleme lehet a lakásodnak!
Forrás: Érzékeny és romantikus vagy, így hozzád egy kifejezetten kifinomult és finom illat való a maga játékosságával. A Valtentino Róma városa előtt tisztelgő parfüme egy igazán stílusos, 2021-es darab, amibe tuti, hogy elsőre bele fogsz szeretni!