Galéria

Karácsonymániás sztárok, akiknek semmi sem korai, ha karácsonyról van szó

Forrás:

Mint ahogy minden mást, a Kardashian család az ünnepi készülődést is túlzásba viszi. A karácsonyi ajándékvásárlást már október elején elkezdik, rajongóik pedig epekedve várják évről évre, hogy kiposztolja Kim, Kourtney, Khloé és Kendall az ünnepi – pazar, sokszor túlzásba vitt – lakásdekorációjukat és az évente új stílusban, hol rózsaszínben, hol aranyban pompázó karácsonyfájukat. Amerika leghíresebb családja a 80-as évek óta minden évben megörvendezteti a rajongókat saját készítésű, közös karácsonyi fotóval is.


Forrás:

A hollywoodi sztárok közül nincs még egy, aki annyira rajong a karácsonyért, mint ő. És nem csak azért, mert a Négy karácsony című film sztárja. Elég csak ránézni az Instájára, egyből karácsonyi hangulatba kerülünk mi is. A 45 éves színésznő már hetekkel az ünnepek előtt belevág a ház külső és belső feldíszítésébe – erről közösségi oldalán részletesen is beszámol rajongóinak –, de a mézeskalácsház-készítés és az adventi naptárak beszerzése is hagyománnyá vált nála. A karácsonyi mézes sonka sosem hiányzik az ünnepi asztalról, lánya kilószámra süti a kekszeket, a kisebbik fiával pedig gofrit szokott készíteni. A színésznő azt is elárulta egy interjúban, hogy imád karácsony dalokat énekelni és szerencsére ezzel a családja is így van.


Forrás:

A karácsony alapvetően a szeretet ünnepe, és sokan imádják a vele járó várakozást, készülődést. Ilyen Kate Winslet is, aki a leghagyományosabb módon éli meg a karácsonyt a gyerekeivel.

„Karácsonykor én is visszaváltozok kislánnyá és pizsamába bújva várom a gyerekeimmel a Mikulást. Sütit és tejet készítünk a kandallópárkányra, közösen díszítjük a fát, és alig várjuk az ajándékozást meg a lakomázást."

Az ünnep nálunk már novemberben elkezdődik, minden nap csinálunk valamit, ami a karácsonyra emlékeztet bennünket: mézeskalácsot sütünk, karácsonyi dalokat hallgatunk vagy megnézünk egy mikulásos-karácsonyos mesefilmet. A gyerekek kedvence a Karácsony Arthúr, a felnőtteké az Igazából szerelem. Anélkül nem múlhat el a Karácsony, hogy azokat meg ne néznénk.”- mesélte az egyik vele készült interjúban.


Forrás:

Mariah Carey nem véletlenül hallgat a Miss Christmas becenévre. Az All I want for Christmas című dal énekesnője odáig van a karácsonyért. Amióta pedig az említett számhoz forgatta a klipet Aspen városában, Mariah minden évben ellátogat oda a családjával, hogy síeljenek, lovasszánt hajtsanak és annyi forró csokit igyanak, amennyit csak bírnak. A híresség azonban nem csak a családját halmozza el apró figyelmességekkel már jóval szenteste előtt, hanem a rászorulókat is, mivel szerinte az adakozás és jótékonykodás éppúgy része az ünnepnek, mint a saját készítésű ajándékok, melyeknek állítólag nagy mestere. Mariah és családja már ősszel beszerzi a karácsonyfát és elkezdi feldíszíteni az otthonát.

"Annyira szeretjük a karácsonyi hangulatot, hogy ha csak pár nappal előbb látnánk neki a készülődésnek, nem tudnánk eléggé kiélvezni az ünnepi díszben pompázó otthonukat, és a gyönyörű karácsonyfát, ezért inkább mindig hamar elkészülünk vele, hogy minden nap gyönyörködhessünk benne."


Forrás:

A világ egyik legismertebb párja, Victoria és David Beckham, éveken keresztül Gordon Ramsay családjával töltötte a szentestét. Felváltva vendégelték meg egymást, hol a sztárséf valamelyik londoni éttermében, hol Beckhamék hertfordshire-i palotájában. Az ex-Spice Girl mindig annyira komolyan vette a karácsonyi készülődést, hogy tízmilliókból hozatott a házba normand fenyőt- nem is egyet, hanem nyolc-tizet- illetve hangulatos ezüst- és kristálygömböket.

A fényűzés mellett a házaspár azonban arra is törekszik, hogy négy gyermekük számára minél meghittebb legyen az ünnepi készülődés és a szenteste. "Mindig a gyerekek kapják meg először az ajándékot. Mi csak később lepjük meg egymást, mert szeretnénk látni, hogyan bontják ki a fiúk a csomagokat" - mesélte a focista, aki azt is elárulta, hogy feleségével a gyerekek lefektetése után leülnek a tévé elé és megeszik a maradékokat. És Beckham szerint "Ez így van rendjén. Olyanok vagyunk, mint egy normális család".