Galéria

7 trükk, hogy ne tűnjön öregesnek a kötött mellényes szetted

Forrás:

Katalin hercegné egyik stílustrükkjének pont az övekhez van köze: történetesen a téli kabátokat szokta vele feldobni. Összeszedettebb lesz a szetted, ha övet viselsz a mellényen, ami ráadásul kiemeli a derekad. Egy egyszerű fekete-fehér outfitet érdemes színes mellénnyel viselni, de ha kerülnéd a feltűnést, barna vagy fehér darabot is választhatsz. Tökéletes lesz a harmónia.


Forrás:

Ki mondta, hogy a kötött mellénynek kötelező rövidnek lennie? Simán lehet, hogy van egy hasonló darabod otthon, amit tavasszal ruhaként szoktál viselni! Most megint előveheted, hogy új életet lehelj bele. A fekete-fehér-szürke kombó mindig nyerő, főleg, ha a szezon kedvenc világos és platformos csizmájával kombinálod.


Forrás:

Képzeld el ezt a szettet mellény nélkül. Ugye, milyen unalmas lenne? A túl egyszínű – főleg fekete – szettek esetében a kötött darabok mentőövként is szolgálhatnak, hiszen odavonzzák a tekintetet és megtörik az egységet.


Forrás:

Vannak olyan mellények is, amiknek kicsit hosszabb az ujja, így a rövidujjú funkcióját is betölthetik. Ha mégis kevésnek éreznéd, simán vehetsz alá egy topot vagy pólót. Kombináld bő szárú farmerrel és sportcipővel.


Forrás:

Télen szeretünk sötétebb árnyalatokat viselni, pedig milyen vidám lenne, ha mindenki hasonló színes összeállításokban járna, nem igaz? Ez a szett a bizonyíték arra, hogy a kötött mellények még a különleges, galléros ingekhez is tökéletesen passzolnak.


Forrás:

A puffos ujjú darabok egy ideje trendinek számítanak, így simán lehet, hogy a te gardróbodban is akadnak ilyen blúzok. Egy színes, kockás mellénnyel fokozhatod az összhatást, ráadásul a buggyos ujjakat sem nyomod el vele.


Forrás:

Szuper lesz az összhatás, ha a mellényed színét a szetted színéhez hangolod. A bordó ebben az esetben a nadrágban is megjelenik, de ugyanez a szett egy kék vagy zöld mellénnyel is megállná a helyét. Használd bátran a különböző színeket és ne félj kombinálni őket!