Galéria

Így isszák a kedvenc hírességeid a kávét

Forrás:

A képen nemcsak a híresség kávéja, de ő maga is szuperül néz ki. Selena imádja a jegeskávét nyáron, bár a műanyag pohár és szívószál egyáltalán nem menő...


Forrás:

A modell munka közben az erős kávéra szavaz, de egyébként a tejes verziókat is szereti. „Fel a kisujjat a legcukibb mini kávéspohárhoz” – írja a posztban.


Forrás:

Manapság a kisbabájával tölti a legtöbb időt, mint újdonsült anyuka, de az Instáját feltúrva ilyen kincsekre is bukkanhatsz. Emma imádja a cappuccinót, és régen a kávészünetet tartotta a napja legjobb részének.


Forrás:

Az énekesnőről tömérdek kávézós paparazzi fotót láthattunk már, ami nem csoda, hiszen odáig van az italért. Naponta többször is meglátogatja a kedvenc kávézóit és legtöbbször a frappucinóra esik a választása.


Forrás:

A híresség nem számolja a kalóriákat, amikor kávéról van szó: a reggeleket egy kiadós adag tejes lattéval indítja.


Forrás:

Még egy sztár, aki feketén és erősen szereti a kávét, bár néha azért becsúszik a tejeskávé vagy a cappuccino a napirendjébe. Ha lehet hinni a pletykáknak, naponta 6-7 alkalommal tart kávészünetet, amit szigorúan cukor nélkül fogyaszt.


Forrás:

A celeb egyszer azt nyilatkozta, hogy elkerüli a koffeint és a tejtermékeket a diétája miatt, úgyhogy a szójatej italos chai lattéra szavaz legtöbbször.


Forrás:

Renée valójában a pumpkin spice lattét szereti a legjobban, vagyis egy olyan szezonális italt, amit nem lehet egész évben kapni. Valószínűleg az év többi szakaszában otthon készíti el magának.


Forrás:

Az énekesnő szereti az édes ízeket, így ő a karamell lattéra szavaz, persze reggel legtöbbször a nagy vizes amerikai kávéhoz nyúl. Ráadásul cukor helyett édesítőt használ.


Forrás:

Ari a lehető legédesebb kávét szereti a leginkább: a vaníliás frappuccinót, amiből mindig a legkisebb méretet kéri. Az ízlelőbimbói legalább annyira dalra fakadnak ilyenkor, amilyenre ő szokott a színpadon.