Galéria

5+1 sztárpasi, akikről kevesen tudják, de szerepelt a Szex és New York című sorozatban

Forrás: Talán a Csillagok között színészének felbukkanása az egyik legemlékezetesebb, hiszen saját magát alakította. Matthew a 3. évadban tűnik fel, méghozzá azért, mert megszeretné filmesíteni Carrie rovatát. A színész egy igazán nagyképű és bunkó oldalát mutatja Carrie-nek, aki végül nem is adja be a derekát a projektre.
Forrás: Jennifer Aniston volt férje igazi különlegesség már ami a sorozatot érinti, hiszen kétszer is felbukkant, két különböző szerepben. Egyszer az első évadban, ahol egy szexuális problémákkal küszködő írót alakít. Másodszor pedig a második évadban, ahol a megnyerő és szexi Jared-et alakítja.
Forrás: Napjaink legszexisebb és legjobb színészei között tartják számon. Ez viszont nem volt mindig így! Bradley még híressé válása előtt szerepelt a sorozatban. Egy Jake nevű pasit alakított, aki egy buliban ismerkedik meg Carrie-vel. De még az ágyig sem jutnak el. Pech!
Forrás: Matthew-hoz hasonlóan Vince is a Los angeles-i részekben bukkan fel. Egy igen befolyásos és megnyerő fazonként mutatkozik be Carrie-nek. Ám a kalandjuk végén kiderül, hogy Carrie Fisher személyi asszisztense, aki minden nőt így vesz le a lábáról.

Mi azért imádtuk a színészt! 
Forrás: Az X-akták sorozat Mulder ügynöke is kapott egy kisebb szerepet. Ő alakította Carrie gimis szerelmét, akivel egy kis időre újra összejönnek. Azonban amikor fény derül a férfi mentális betegségére és arra, hogy elmegyógyintézetbe megy, szakítanak.
Forrás: Az énekes egy Seth nevű férfi szerepét öltötte magára, akivel Carrie a pszichiáterénél ismerkedik meg. Szinte az első perctől fogva izzik közöttük a levegő, de gyorsan kiderül, hogy Seth problémája pontosan az, hogy minél hamarabb megkaphasson egy nőt. Mondjuk minket nem igazán zavarna...