Galéria

3 csillagjegy-pár, akik olyan drámaiak, mintha egy romantikus film főszereplői lennének

Forrás:

Ez a párosítás a „két dudás nem fér meg egy csárdában” tipikus esete. Mindkét csillagjegy hihetetlenül akaratos, makacs, és azt gondolja az esetek 100%-ában, hogy neki van igaza, ezért valószínűleg a legkisebb dologból is veszekedés lesz náluk, ami könnyen ajtócsapkodásba és tányértörésbe mehet át. Mivel ráadásul két tűzjegyről van szó, a temperamentumuk egyszerre köti össze és taszítja el őket egymástól.


Forrás:

Mindkét jegy szenvedélyes, így az ágyban például tökéletesen megértik egymást, a féltékenység viszont hihetetlenül nagy drámákhoz vezethet náluk. Az Oroszlán ugyanis nagyon birtokló, míg a Skorpió lételeme a flörtölés, így míg egyik pillanatban szenvedélyesen csókolóznak, lehet, hogy a másikban már az egyik fél a ruháit csomagolja és költözik a közös fészekből.


Forrás:

Bár egyik csillagjegy sem a tányértörés híve, náluk a dráma egészen másképp jelenik meg. A két legérzékenyebb csillagjegyről van ugyanis szó, így mindketten a szívükre vesznek szó szerint MINDENT. Ha valamelyikük úgy érzi, megbántotta a párja, érzelmi nyomást gyakorol a másikra, míg az az érzelmi nyomás miatt érzi megbántottnak magát, az ördögi kör pedig így folytatódik addig, amíg a rengeteg sírás és dráma után az egyikük elég erős nem lesz a szakításhoz... Na, az sem lesz egy könnyű menet náluk!