Galéria

6 dolog, amiről minden férfi füllent az első randin (és néha a másodikon is)

Forrás: Anyagi helyzet

Nagyon sok esetben az anyagi helyzet is döntő lehet egy első randin, így nem csoda, hogy sokan úgy érzik, muszáj füllenteniük a témában. Ez a férfiaknál pedig különösen igaz! Ezért nem ritka, hogy valaki az első találkozó során egy kicsit árnyaltabb képet fest magáról: megemlíti, hogy milyen paradicsomi helyen nyaralt vagy milyen autót vett, noha a valóságban könnyen lehet, hogy évekig spórolt, vagy szimplán mindenből a legolcsóbbat választotta. Ezzel sincs baj, de tény, hogy gyakori a füllentés a témában!
Forrás: Lakhatási körülmények

Ha valaki a szüleivel vagy lakótársakkal él, és úgy véli, ez nem mutatna túl jól egy első randin, hát, ne lepődj meg, ha nem nagyon hozza szóba. Valószínűleg hazudni vagy letagadni nem fogja őket, hiszen hosszabb távon nincs értelme, de előfordulhat, hogy nem igazán beszél róluk. Ha pedig mégis, mert szóba jön, akkor nem kizárt, hogy úgy adja elő, mintha ez csak egy rövid, átmeneti időszak lenne.
Forrás: Van más is a képben?

Nyilván nem is igazán jön szóba egy első randin, hogy "te amúgy hány lánnyal beszélgetsz még Tinderen?" vagy "másokkal is találkozgatsz?", de nem árt tudni, hogy megvan rá az esély. Elvégre, ha még korábban sosem találkoztatok, nem biztos, hogy rögtön az első csetüzenet óta csakis és kizárólag rád fókuszál, viszont az is biztos, hogy ezt nem igazán mondja el. Ha szóba jön a téma, sokan inkább elütik egy viccel, mert így biztosan nem lesz kínos.
Forrás: Sportolás és aktív életvitel

Az első találkozásnál sokan festik magukról azt a képet, hogy ők aztán aktívak, sportosak, imádnak túrázni és minden héten kétszer lemennek az edzőterembe. A valóság viszont nagyon gyakran nem felel meg ennek, és bár apróságnak tűnik, az tuti, hogy néhány hét együttjárás után fény is derül rá.
Forrás: A szerelmi múltja

Ki akarna második randit egy olyan pasival, aki volt már hűtlen korábban? Nem sokan! Épp ezért nem ritka, hogy valaki egy kicsit füllent az első randin a szerelmi múltját illetően, legyen az félrelépés vagy csúnya szakítás.
Forrás: Pontosan mit keres

Hacsak nem fektettétek le már a legelején, hogy ez csak kaland, úgy biztos, hogy az első randin nem jön szóba konkrétan, ki mit akar. Nagyjából körvonalazódik, de az biztos, hogy sokan inkább füllentenek egy picit: aki komolyat keres, leginkább amiatt, hogy ne érezze a másik rögtön túl soknak a közeledését, míg aki csak szórakozna, az épp azért, hogy legyen ideje kialakulni a vonzalomnak.