Galéria

Ruhák, amelyekkel a sztárok forradalmat indítottak

Forrás: Estélyi ruha, kócos beach hajjal? Nos, Jennifer Aniston nem csak a Rachel haj elterjesztéséért felelős, de ezt is ő hozta divatba 1999-ben.
Forrás: Férfi öltönyben ment díjátadóra Sharon Stone, majd őt jó néhány nő követte, és együtt bebizonyították, a boyfriend stílus is lehet totál nőies.
Forrás: 2014-ben még egyáltalán nem volt megszokott, hogy A-listás sztárok olyan üzletekből öltöznek fel rangos gálákra, ahonnan a hétköznapi emberek is. Irina Shayk megtörte ezt a szokást, és simán egy olcsó ruhában fotóztatta magát egy eseményen.
Forrás: Felemás cipőben díjátadóra? Simán! Nicole Kidman 2017-ben elindította ezt a trendet, azóta pedig nem kevés nő állt nyilvánosság elé direkt különböző cipőkben.
Forrás: Oscar-gálára kevesen merték bevállalni a sportcipőt, de idén így tett Chloé Zhao, azóta pedig egyre több nő mer kényelmesben érkezni nagy eseményekre.
Forrás: A színésznő duplázott, még egy stílus van, ami neki köszönhetően terjedt el: férfi ingben jelent meg 1998-ban egy gálán, egészen pontosan akkori szerelme ingjében. Ez olyan jól sikerült, hogy azóta rendszeres a női szoknya-férfi felső kombó a sztároknál.