Galéria

Ez az 5 hiba éveket öregíthet a külsődön

Forrás: A tökéletes szemöldök titkát mind szeretnénk tudni, de valljuk be, arra azért nincs időnk, hogy minden reggel hosszú időt töltsünk a tükör előtt ennek formázásával. De azért nem árt tudni, hogy a nem megfelelő forma és szín öregíthet optikailag. Szakértők szerint az alábbi hibákra kell figyelni:

1. Túl sok terméket használsz rá, és annyira átrajzolod, hogy az már természetellenes.
2. Túlságosan kivilágosítod a szemöldöködet.
3. Nem rajzolod meg a szemöldököd végét, ezáltal hiányossá válik.
4. Nagyon vékonyra szeded. Idősebb korban a szemöldök egyébként is elkezd vékonyodni, épp ezért nem szerencsés, ha még rá is segítesz erre.

A fenti fotón Gwen Stefani látható: az első kép 2000-ben készült, amikor 31 éves volt, a második pedig néhány hónapja, 52 éves korában!
Forrás: Ahogy írtuk is a bevezetőben, egy jó hajszín éveket fiatalít rajtad, míg egy "rossz" árnyalat jó néhány évet öregít. Nézd csak meg Margot Robbie fotóit: barna hajjal, bronzosított bőrrel idősebbnek néz ki, mint szőke hajjal, ami sokkal jobban áll neki - noha előbbi fotóján 6 évvel fiatalabb!

Érdemes kideríteni, hozzád mi passzol igazán, hiszen egészen más szín illik a meleg, a hideg vagy a semleges bőrtónushoz. EBBEN A CIKKBEN például eláruljuk, melyik szőke árnyalat illik hozzád ez alapján - és ha ezt választod, jóval fiatalosabb lesz a megjelenésed.
Forrás: A kevesebb több, pláne, ha sminkről van szó. Nyilván akadnak kivételes alkalmak, amikor ez az állítás nem állja a meg a helyét, de a hétköznapokban határozottan így van. Amennyiben túl sok alapozót használsz, az bizony öregítheti a bőrödet, ráadásul idősebbnek is látszol tőle. Arról nem is beszélve, hogy a ráncokba, kis vonalakba beülhet a smink, és ez csak felerősíti a bőröd hibáit.

A fenti képek készülésekor Millie Bobby Brown 15, Amanda Seyfried pedig 34 éves volt.
Forrás: Érthető, hogy nincs mindenkinek tökéletes hollywoodi fogsora, de ennek állapota nagyon sokat számít a megjelenésedben. Az évek múlásával természetes, hogy a fogak kissé elszíneződnek és sárgásabb árnyalatot vesznek fel, viszont épp ez az, ami rádob pár évet a megjelenésedre. Ma már van lehetőség a probléma kezelésére, így érdemes minél előbb rávenned magad, ha fiatalítanál pár évet a külsődön.

Nicole Kidman is sokat változott az elmúlt évtizedek során, ezt a fenti két fotó is bizonyítja.
Forrás: Elsősorban az a fontos, hogy neked tetszen egy adott frizura, de azért bizonyos fazonokat nem igazán javasolnak szakértők, mert öregíthetnek a külsődön. Ilyen a 80-as évek imádott kócos frufruja vagy a blunt cut bob, amelyek inkább a hibákat emelik ki. Helyettük próbáld ki inkább EZEKET A FRIZURÁKAT, amelyek fiatalos megjelenést kölcsönöznek.

Renée Zellweger két fotója között 10 év a különbség, viszont 2021-es fotóján sokkal jobb frizurát választott magának!