Galéria

Ez a 4 tünet jelentkezik azoknál, akik két oltás után kapták el a koronavírust

Forrás: Az egyik gyakori tünet, ami korán jelentkezett a fertőzötteknél a fejfájás volt. Ez alapján sokan még nem is sejtették, hogy koronavírussal fertőződtek.
Forrás: Ezt követte az orrfolyás, ami még mindig nem volt gyanús azoknak, akik elkapták a vírust. Sokan allergiának tudják be, mások légkondi miatti megfázásnak, de az adatok alapján ez is COVID-tünet!
Forrás: A gyakori tüsszögés is a koronavírus egyik jele volt az oltás után fertőzötteknél. A gond, hogy így terjed nagyon gyorsan a vírus, így elengedhetetlen, hogy ha oltás után tüneteket észlelsz, csinálj egy tesztet, és pozitív eredmény esetén karanténba vonulj.
Forrás: És végül, de nem utolsó sorban a torokfájás volt a negyedik gyakori tünet. A kutatásból ezek alapján megállapították, hogy ha valaki megkapta mindkét oltást, majd koronavírussal fertőződött, szerencsére általában ilyen enyhébb tünetekkel átvészelte ezt az időszakot. Arról nem is beszélve, hogy sokkal gyorsabban elmúltak a tünetek, mint azoknál, akik nem oltatták be magukat.