Galéria

10+1 trend a kétezres évekből, amiket még ma is szívesen hordunk

Forrás: Ki ne emlékezne a Bajos csajokra, aminek minden kockája a kétezres évek trendjeinek korlenyomata. Lindsay Lohan táskája pedig mostanság éli legnagyobb reneszánszát!
Forrás: Sienna Millernek hála akkoriban nagyon pörögtek a vadnyugati stílusú csizmák, melyek sikere az utóbbi években szilárdult meg igazán!
Forrás: Nem is kérdés, hogy Kate Moss ruháját ma is szívesen elfogadnánk!
Forrás: Míg a '90-es évek az apró lencsékről szólt, addig a kétezres évek elején feltűntek a méretes, színes, és ombre darabok!
Forrás: Bár kicsit letisztultabb formában, de ismét ott vannak az élvonalban!
Forrás: Paris Hilton minijének számos kistestvérét láthattuk már az utóbbi években.
Forrás: A kétezres évek elején már nemcsak a tetkó hatású darabok, hanem szinte bármi szóba jöhetett, szűk nyaklánc fronton!
Forrás: A kendők, amik nemcsak hajbavalónak tökéletesek, hanem topnak is!
Forrás: Elsőre kicsit furcsának tűnhet, pedig még ma is találni egy-két olyan darabot, ami mellé bátran felkaphatsz egy ilyen különleges ékszert is!
Forrás: Funkcióját tekintve, nem éppen a leghasznosabb darab, ettől függetlenül 2021-ben már sokkal visszafogottabb megvalósításokban hódít!
Forrás: Amennyire sokan utálták, legalább annyira annyian imádták is ezt ausztrál, báránybőrből készült darabot.  Bár ma már kevesebben kapják fel a nyári melegben, még mindig találkozni lelkes követőkkel az év bármely részében!