Galéria

Mert a hírnév nem korfüggő! Híres emberek, akiket csak 30 után talált meg a siker és a gazdagság

Forrás:

Melissa McCarthy az egyik legkedveltebb komika, az utóbbi években igazán tenyerén hordozza Hollywood. Pedig Mel most ötvenen felül van, és a nagy áttörés csak 40 éves kora után jött el.


Forrás:

Steve Carrell vagyona 80 millió dolláros. A színész 42 éves volt, amikor megkapta élete első nagy szerepét, és karrierje ekkor indult be igazán a Hivatal sztárjának.


Forrás:

Igaz, hogy Judi Dench ismert volt már korábban is, de a nagy mozivászonra a James Bond filmek által került fel, 61 éves korában. Mára igazi A-kategóriás lett, 7 Oscar-jelöléssel a zsebében.


Forrás:

Morgan Freeman a világ egyik leghíresebb színésze. Mielőtt A-kategóriás lett, néhány sorozatban játszott, de kevesen ismerték. Ki hinné, hogy 52 évesen jött el neki a nagy áttörés?


Forrás:

A néhai Alan Rickmant sokan imádták a Harry Potterben nyújtott alakításáért. A színész a Die Hard-ban kapta első nagy szerepét, 1988-ban, amikor 42 éves volt.


Forrás:

Simon Cowell a tehetségkutatók atyja, egy legenda a tévétörténelemben, vagyona 600 millió dolláros. Az American Idol és a Got Talent formátumok kitalálója 42 évesen tört be a showbizninszbe.


Forrás:

Viola Davist ma már mindenki ismeri az Öngyilkos osztagból vagy a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot sorozatból. A színésznő 2008-ban, 43 évesen szerzett népszerűséget a Kétely című filmmel, előtte szinte csak színpadon játszott.