Galéria

Sztárok, akiknek van ikertestvérük

Forrás: Rami Malek a Bohém rapszódiában nyújtott alakításáért elég sok díjban részesülhet, és egyre többen meg is ismerték most a nevét. Azt viszont valószínűleg te sem tudtad eddig, hogy a színésznek van egy ikertestvére, akivel egy időben gyakran személyiséget cseréltek. Volt, hogy egyszer Rami mondott el egy monológot azért, hogy tesója, Sami átmenjen a vizsgán.
Forrás: Giovanni Ribisi neked is ismerős lehet a Jóbarátokból, ahol Phoebe öccsét alakította. A színész azóta már olyan filmekben tűnt fel, mint az Avatar és a Ted, de azt kevesen tudják, hogy van neki egy ikertestvére. A lányt Marissának hívják, és bár külsőre nem lehetne őket összetéveszteni, mégis csak pár perc különbséggel születtek meg.
Forrás: Emlékszel még a Kémkölykök kisfiújára, Daryl Sabarára? A srác most már 26 éves, és Meghan Trainor vőlegénye, ráadásul egy ikertesója is van. A srácot Evannek hívják, és nagyon jó a kapcsolatuk.
Forrás: Judy Reyes nevét biztosan te is ismered: ő szerepelt a Dokikban, most pedig a Claws sorozatban. A színésznőnek pedig van egy ugyancsak színész ikertestvére, Joselin, aki számtalan tévéműsorban tűnt már fel, bár nem futott be akkora karriert, mint tesója.
Forrás: A francia színésznő, Eva Green is rendelkezik egy ikertestvérrel, akit Joynak hívnak. A lány nem színészkedik, sőt, soha nem is akart, ami tesója szerint nagyon jó, mert egyébként kompetitív személyiségük van. Sokat vitatkoztak gyerekként, így ez csak még nagyobb konfliktusokat hozott volna életükbe. Joy egyébként lovakkal foglalkozik, és férjével Normandiában él.