Galéria

8 recept sztároktól, amit most te is kipróbálhatsz

Forrás: A színésznő pulyka húsgolyóit is imádják!
Forrás: A modell banánkenyere 2021-ben az egyik legnépszerűbb recept volt a TikTokon. Különlegességét pedig a vaníliás puding és kókuszreszelék adja!
Forrás: A skót sztárszakács az utóbbi években nagyon jól alkalmazkodott a növényi étrendhez, így megéri néha csekkolni a TikTokját. Nézd csak ezt a vegán szalonnát...
Forrás: A deviled egg, azaz ördögi tojás névre keresztelt tojáskrém recept kimondottan jól néz ki!
Forrás: Lizzo gyakran mutatja meg a TikTokon kulináris kedvenceit. A gyümölcs-jég-tej hármasa és mustáros görögdinnye mellett szerencsére vannak egész jó ötletei is, például a vegán mac csicseriborsó tésztával és a kelbimbó-nachóval igencsak bíztató, éppen ezért megéri követni az énekesnőt.
Forrás: Először 2016-ban, a Snapcheten osztotta meg ezt a videót, aminek azóta számos kistestvére került fel az internetre. A rajongók imádják elkészíteni ezt a receptet, melynek köszönhetően számtalan videót találni a témában, következzen is egy ezek közül!
Forrás: A brittek sztárszakácsát sem kell bemutatni senkinek, következzen hát egy friss recept tőle: a mézes focaccia.
Forrás: Kylie nővérének avokádó pudingja is elég nagyot ment mostanában. Ahogy a videóban is láthatod, nem kell hozzá más, csak avokádó, növényi tej, és méz. A kérdés már csak az, hogy finom-e?