Galéria

Hazai sztárok, akik kénytelenek voltak az exükkel jóban maradni

Forrás: Az egykori sztárpár szakítása sokakat meglepett, hiszen románcuk tökéletesnek tűnt. Épp ezért nem lehetett nekik egyszerű a tavalyi Sztárban sztár évadban együtt szerepelni, mikor a kamerák kereszttüzében álltak, hogy vajon a szakítás után milyen lesz a viszonyuk. Andi és Ádám felnőttként kezelték a helyzetet, jó munkakapcsolatban maradtak.
Forrás: A pár válás után is jó viszonyban maradt egymással, így nem is zavarta őket, hogy egyszerre szerepeltek a Sztárban sztár című műsorban, amelynek felvételein már Lilla új párja is ott volt.
Forrás: Pintér Tibor és Janza Kata már régen elváltak, de nem csak, hogy barátok maradtak, még közös színpadi munkákat is vállaltak. Lányukat is külön, de egyetértésben nevelik, és bármennyire is megviselte őket a válás, túlléptek rajta.
Forrás: Hét éves kapcsolatuknak nemrég vetett véget Veréb Tamás és Klajkó Szandra. Az Instagramon egy posztban elárulták, hogy bár külön utakat választottak, nagy szeretetben gondolnak egymásra a szakítás után is.
Forrás: Ada és Timó a Viva tévében ismerkedtek meg egymással, nagy szerelmükből gyermekeik is születtek. Sajnos fél évnyi házasság után elváltak, és nem is voltak jóban, de kénytelenek voltak kibékülni gyermekeik miatt. Timó rendszeresen találkozik ikergyermekeivel, és Adával is jó viszonyt ápol.