Galéria

6 dolog, amit a COVID előtt mindenki csinált, most pedig elképzelhetetlenek már

Forrás: Parancsolj, itt egy szelet a szülinapi tortámból, amire alaposan rálihegtem, jó étvágyat! - most már inkább így éreznénk egy gyertya elfújás utáni tortával kínálást, semmint udvarias gesztusnak...
Forrás: Jaj, ugyan már, csak hidegben voltam tegnap futni, nem kapod el...- Aha, ez már elképzelhetetlen mondat, hiszen, aki egyet is köhög, az mehet haza.
Forrás: A FOMO, avagy a Fear Of Missing Out (azt érzed, hogy valamiből kimaradsz), ha mások bulizni mennek, teljesen eltűnt, ugyanis annyira megszoktuk az otthon ülést, hogy már kényelmetlen is néha kimozdulni.
Forrás: Ki akar szedni abból a finom összeköhögött húsból? Na, és abból a franciasalátából, amire heten rátüsszentettek a svédasztalnál?
Forrás: Míg régen boldog-boldogtalan két cuppanóssal köszönt akár bemutatkozáskor is, most már a kézfogás is undinak tűnik. Jobb egy barátságos integetés.
Forrás: Míg 2 évvel ezelőtt nagyon furán érezted magad, ha felhívtad a főnöködet, hogy inkább otthonról dolgoznál, erre már teljesen immunis lettél te is, igaz? Már bátran bárki home office-t kér.