Galéria

Híres emberek, akik úgy érzik, a szerepük tette őket igazi ronccsá

Forrás: A színésznő a Sikoly című horror franchise filmjeivel vált ismertté. A 90-es évek egyik legfelkapottabb sztárja volt, aki természetes bájával és nagyszerű alakításaival írta be magát a történelembe.  A Vad vágyak című alkotás sok szempontból volt hatással a karrierjére, hiszen minden idők legerotikusabb leszbikus csókjával ajándékozta meg a közönséget, de ezt követően szó szerint eltűnt a színésznő. A filmipar többé nem tudta nem ezzel a szerepével azonosítani, ami nagy munkákat már nem hozott számára a későbbiekben.
Forrás: Nincs karácsony Kevin nélkül! Culkin a film után olyan világhírnévre tett szert, amely mindennél időtálóbbnak bizonyul. A mai napig az egyik legkedveltebb karácsonyi alkotás a Reszkessetek betörők!, ám üröm az örömben, hogy a színésznél ezt követően alakult ki drog- és alkoholfüggőség, valamint egészen eddig az évig nem is találták meg fontosabb szerepek.
Forrás: A szépséges színésznő egyik leghíresebb szerepét a legnagyobb baklövésének is tartja, ugyanis hiába nyújtott zseniális alakítást, sajnos a túlfűtött jelenetek a házasságába kerültek Bruce Willisszel. De, ha ez nem lett volna elég, több évig nem kapott fajsúlyosabb szerepet.
Forrás: A Spinédzserek sztárjának ikonikus szerepe után nem jutott sok. Feltűnt néhány felejthető szerepben, de soha többé nem tudott kitörni. De az igazán nagy bukást a csúfosan leszerepelt Batman és Robin című film okozta számára, amelyben Batgirlként láthattuk. Bár nagyobb baj nem volt az alakításával, mégis véget vetett a 90-es évekbeli sztárságának.
Forrás: Az egykor népszerű és jóképű színész valamiért nem tudott haladni a korral és a Nyakigláv, illetve A csaj nem jár egyedül című romcomok után jól beleválasztott. A Scooby-Doo című film minden túlzás nélkül felért egy érvágással. Freddie ezután még kapott néhány pici mellékszerepet, de úgy döntött, a főzés mellett teszi le a voksát.
Forrás: Cage több évtizedig volt képes megtartani az A-kategóriás színész védjegyet, de aztán jött a Veszélyes Bankok című film, amiben olyan pocsék alakítást nyújtott, hogy A-ból egyből Zs-kategóriás lett. Voltak ugyan próbálkozásai, de magánéleti botrányai csak tetézték az ellenszenvet, amit kiváltott a mozirajongókból.