Galéria

Filmszereplők legösszezavaróbb cselekedetei

Forrás: Évadokon keresztül keserítette meg az Upper East Side életét Gossip Girl, de Serena szemet hunyt a tény felett, hogy Dan volt az, és még hozzá is ment.
Forrás:

Mikor Arizona megcsalta Callie-t Laurennel, mindenki úgy érezte, kiesett a karakteréből. Arizona annyira szerette Callie-t, hogy egyszerűen ez a történetszál nem illett oda sehogy.


Forrás:

Mikor Daya lelőtte az egyik tisztet a börtönben, senki sem értette, mi történhetett. Dayától mindig távol állt az erőszak és a konfliktus, így teljesen meglepő volt a viselkedése.


Forrás:

A sorozat egyik legérthetetlenebb momentuma volt, mikor Raquel beleszeretett a Professzorba, ezért feláldozva reputációját és családja épségét, inkább a rossz oldalra állt.


Forrás: Mikor Eleven levadászta Kalit, olyan tevékenységekbe kezdett bele, amiket egyébként igazán utál. Valahogy beáll Kali csapatába, segít a Hawkins alkalmazottait megölni, aztán észhez tér. A fő kérdés  az, hogy hogy egyezhetett bele a gyilkolásba?
Forrás: Spencer lefeküdt a legjobb barátnője expasijával, akibe Hannah még mindig szerelmes. Ezt a csavart nem lehetett volna valahogy kihagyni?