Galéria

6 meglepő tény a Miután-filmekről, amitől tuti, hogy eldobod az agyad

Forrás:

Tudtad, hogy eredetileg nem Josephine Langford játszotta volna Tessát? Mondhatni az utolsó pillanatig úgy volt ugyanis, hogy Julia Goldani Telles játssza Hardin szerelmét, aki a forgatás előtt pár héttel bejelentette Twitteren, hogy kilép. Szerencsére a producereknek már alapból ott volt a fejükben Josephine neve, így a színésznő be tudott ugrani az utolsó pillanatban.


Forrás:

Josephine nem csak azért volt a producerek fejében, mert látták már valahol, a színésznő ugyanis jelentkezett az egyik szerepre, ráadásul meghallgatáson is volt, ám nem Tessa, hanem Molly szerepét akarta megszerezni. A dolgok fényében már elég nehéz elképzelni, hogy a gonosz és sokak által utált Mollyt játssza Josephine, igaz?


Forrás:

Hero Fiennes Tiffin megtalálása azonban sokkal gördülékenyebben ment, a készítők ugyanis első látásra beleszerettek a fiatal srácba, és tudták, hogy ő Hardin:

„Megláttuk, és azonnal tudtuk, hogy megtaláltuk Hardint! Szerelem volt első látásra! A vicc az egészben, hogy miután megtaláltuk őt az első meghallgatásán, még 6 hónapig tartottak a castingok a további szerepekre...” – mondta el a rendező, Jenny Gage.


Forrás:

Ha olvastad az eredeti könyveket, akkor valószínűleg tudod, hogy a film azokhoz képest nagyon finomkodó, a könyv ugyanis erősen túlfűtött szexuálisan. A készítők viszont nem szerettek volna 18-as karikát a filmre, hiszen úgy gondolták, hogy a fő nézőközönség a tinik lesznek, ezért rengeteget finomítottak a jeleneteken.


Forrás:

Talán az egyik legvadabb érdekesség jön, az egész sztori ugyanis eredetileg egy One Direction fanficből indult, Hardint pedig Harry Stylesról mintázták. Épp ezért sok hardcore fan nehezményezte, hogy Harry miért van beállítva ilyen problémás, és sokszor toxikus embernek. A könyvek írója, Anna Todd viszont elmondta, hogy az ő változatának már semmi köze nincs Harryhez.


Forrás:

Anna Todd az egész könyvet a mobilján írta, mindig akkor, amikor volt egy kis szabadideje, hát nem elképesztő? Talán ez az első könyv, ami konkrétan egy okostelefonon született, ráadásul Anna senkinek nem beszélt az írásáról, még akkor sem, amikor megjelent az első könyv:

„Még a saját férjemnek is csak a második könyv megjelenésénél mondtam el, hogy valójában én vagyok az író. Szegény egészen addig azt hitte, hogy súlyos függőségem van a mobilommal kapcsolatban, és azért nyomogatom annyit..."