Galéria

Gyönyörű, híres emberek, akiket kinézetük miatt csúfoltak

Forrás: A gimiben lófogúnak csúfolták és az orra mérete miatt rondázták le többször is, azonban Gagának ez is csak előnyére vált, mert ezeket az emlékeit a Csillag születik alatt felidézte, és még hitelesebben játszotta a szerepét.
Forrás: Az egész gimis időszak alatt a suli "menő" lányai őt nézték ki "lúzernek", és fogai, alakja és ügyetlensége miatt folyamatosan beleálltak. Pokollá tették a napjait, most azonban itt a klasszikus ki nevet a végén helyzet: Ryan Gosling az ő szerelme.
Forrás: A csinos színésznő elárulta, éveken át komplexusokkal küzdött, mert sokszor piszkálták, hogy csúnya a frizurája, és mert kissé husi kislány volt, így nem is öltözött divatosan. Mára már teljesen megbékélt magával.
Forrás: Jessica Albát sokszor a szüleinek kellett bekísérni az iskolába, annyira félt a társaitól, ugyanis folyton bőrszíne és ruhái miatt szekálták. Hiába volt gyönyörű kislány, mivel kevés pénzük volt, nem öltözött divatosan, ezért folyton beszólogattak neki.
Forrás: A többszörös olimpiai bajnok, aki egyébként kifejezetten sármos a nagy füleitől, természetesen pont emiatt kapta a cikizést.
Forrás: A barbadosi énekesnő bőre iskolatársaihoz képest fehérebb volt, így állandóan ezzel szekálták, Fehérember volt a csúfneve. Akkoriban nem is tudta, hogy ráadásul ez olyan fajta megkülönböztetés, amit senkinek nem szabadna kapnia.