Galéria

Vakolni csak a falat szabad! Híres nők, akik nem ismernek mértéket a sminkben

Forrás:

Katy Perrynek védjegye lett a neonos smink, a cica szemek, a nagy hajak és a bohókás klippek. Nehezen is szakított a hagyományokkal, és szabadult ki a sminkbörtönből. De mióta anya lett, végre látható szolidabb, bőrbarát külsővel is.


Forrás:

Khloe Kardashiannak fel kellett vennie a versenyt nővéreivel, így nem csak a fogyókúrával, de a sminkeléssel is túlzásba esett egy időben. Mára kezdi megtalálni önmagát és a stílust, ami a legjobban áll neki, de smink nélkül még mindig nem sokat mutatkozik.


Forrás:

Christina Aguilera tinédzserkori báját felváltotta a nehéz sminkek időszaka. Fel sem lehetett ismerni a fénylő vakolat, bódító rúzsok és erős szemceruzák alatt az egykori szépséget. Néha úgy festett, mint egy porcelán baba.


Forrás:

Nicki Minaj tudatosan használja a túl sok sminket. Ha fellépésről vagy klip forgatásról van szó, akkor mindig elképesztő megjelenést talál ki magának. És sosem láttuk még természetes valójában.


Forrás:

Gwen Stefani kétségkívül az egyik legvagányabb énekesnő, és örökifjúnak is mondható, de ezt az erős sminkjének is köszönheti. Bár megjelenése konzekvens, nem ártana néha engednie a bőrét egy kicsit fellélegezni.


Forrás:

Katie Price azaz Jordan nemcsak hatalmas kebleiről híres, hanem az arcán lévő, rendkívül vastag és nehéz sminkekről is. Bár a mai napig remekül fest a playmate, bőre nagyon sokat öregedett az erős smink miatt.