Galéria

9 alkalom, amikor egy filmes szerelmes pár között zavarba ejtően nagy volt a korkülönbség, és ez senkinek sem tűnt fel

Forrás:

Ezt a 2014-es Woody Allen filmet nem nehéz imádni, hiszen egy igazi romantikus vígjáték, ha viszont azt mondjuk, hogy a forgatás idején Emma Stone csupán 25 éves volt, a szerelmét játszó Colin Firth pedig 53, akkor picit újragondoljuk a dolgot, igaz?


Forrás:

Úgy tűnik, hogy a nagy, régi klasszikusoknál is sokszor előfordult, hogy a női főszereplő sokkal fiatalabb volt, mint a férfi. Az 1957-es Funny Face két legandás ikonja között például 30 (!!!) év volt a különbség, de bevalljuk, ez egyáltalán nem változtat Adurey Hepburn és Fred Astaire csodálatos játékán!


Forrás:

A listában szereplő filmes szerelmespárok közül messze ez viszi a pálmát, a Brilliáns csapda című film két főszereplője között ugyanis majdnem 40 év volt a korkülönbség, Catherine Zeta-Jones ugyanis 29 éves volt a forgatás alatt, míg Sean Connery 68! Durva, mi?


Forrás:

A holnap határa című film hatalmas siker volt 2014-ben, Tom Cruise és Emily Blunt között pedig hihetetlenül jól működött a kémia, a nézők nem véletlenül imádták a párosukat. Azt már csak zárójelben merjük megjegyezni, hogy Emily ekkor 31 éves volt, Tom pedig 20 évvel idősebb, 51...


Forrás:

Van olyan ember a világon, aki nincs teljesen odáig ezért a filmért, és a film szerelmes párjáért? Jennifer ráadásul Oscar-díjat is kapott a színészi játékáért, és őszintén bevalljuk, a két sztár annyira jól mutatott egymás mellett, hogy egyáltalán nem foglalkoztunk a ténnyel, hogy akkoriban Jen csak 22 éves volt, Bradley pedig már 37...


Forrás:

A Bosszúállók-filmet elképesztő, elképzelhetetlen sikereket értek el, ami a csodás színészeknek is nagyban köszönhető, és persze a köztük lévő kémiáról sem szabad elfeledkezni. Elisabeth Olsen és Paul Bettany például szuper párost alakítottak (és alakítanak a WandaVision című sorozatban), azt pedig valahogy mindenki elfelejti, hogy a Végtelen háború alatt Elisabeth csak 29 éves volt, Paul pedig 47.


Forrás:

A sziget egy 2005-ös sci-fi, amiben Scarlett Johanson és Evan McGregor egyszerűen TÖKÉLETESEN festenek egymás mellett, ráadásul a kémia is szuperül működik köztük. Gondolnád, hogy Scarlett a film forgatása alatt csupán 20 éves volt, míg Evan már 34?


Forrás:

A Wall street farkasa hatalmas siker volt, Leonardo DiCaprio szokásához híven zseniálisat alakított, ráadásul ebben a filmben figyeltünk fel először a gyönyörű feleségét játszó Margot Robbie-ra. A két színész között csak úgy izzott a levegő, és senkit, de tényleg senkit nem érdekelt, hogy Margot 23 éves volt, míg Leo már majdnem 40.


Forrás:

Bizony, Margot kétszer is felkerült a listánkra, ugyanis A Wall Street farkasa után néhány évvel ismét egy idősebb pasi alakította a szerelmét, a kémia pedig ebben az esetben is zseniálisan működött. Az Öngyilkos osztagban ugyanis hihetetlenül erős párost alakítottak az akkor majdnem 20 évvel idősebb (44 éves) Jared Letóval.