Galéria

Tippek az otthonos, modern lakásért.

Forrás:

Ahogy korábban említettük, ezekben a lakásokban a fehér, a szürke és a barna szín dominál. Ezek nagyon szép összhatást adnak, de bele tudunk csempészni egy kis extrát, az otthonosabb légkörért. A vezető szín a narancssárga. Ha a lakásodnak bármelyik részén narancssárga a fal, az melegséggel tölti el a helységet. Nyáron passzol a napsütéshez és a vidám színekhez, télen pedig megtartja ezeket, amíg kint a szürkeség uralja a világot.

Bármilyen kiegészítővel be tudod vinni a lakásodba ezt a színt, legyen az egy lámpa, asztali dísz, szőnyeg, vagy esetleg egy teljes bútor.


Forrás:

Néhány növény előfordul a modern lakásokban, de nem szokták túlzásba vinni őket. Sokszor előfordul, hogy a növények nem is igaziak. A mű növények persze kevesebb felelősséggel járnak, viszont az igazi növények az illatukkal is hozzájárulnak a lakás hangulatához. Mindkettőnek megvan az előnye, ízlés kérdése ki melyiket választja. Ami fontos, hogy olyan darabokat válassz, amik nagy helyet foglalnak. Például egy futónövény ami a szekrény egyik végéről egészen a másik végéig tart, feldobja az egész szobát. E mellé még egy nagyobb termetű cserepes növény nagyon jól mutatna a kanapé mellett.


Forrás:

Azért, hogy megtartsuk, vagy esetleg elővarázsoljuk lakásunk modern arculatát, a bútorok a kulcs. Ezeknek a stílusa fogja meghatározni az egész lakás stílusát. A korábban említett letisztult stílus az ami alapvetően egy nyugodt és modern légkört biztosít. Ezt egy megfelelő kanapéval érdemes elkezdeni. Nem cifra mintás kanapét kell választanunk, hanem szürke, vagy a barna különböző árnyalatait. FONTOS hogy ne fehéret válasszunk ha a falak fehérek, márpedig ez nagyon gyakori.