Galéria

4 csillagjegy, akinek nehézségekkel kell szembenéznie a héten

Forrás:

Szereted, ha minden úgy történik, ahogy azt megszoktad, a változásokat pedig eléggé nehezen viseled, legyen szó az életed minden egyes területéről. A következő időszakban azonban muszáj szembenézned egy változással, ugyanis a munkád során belefutsz egy problémába, amihez minden kreativitásodra szükséged lesz ahhoz, hogy tökéletesen megoldd. A jó hír viszont az, hogy miután a problémát sikerül megoldanod (és miért ne sikerülne?), akkor tuti, hogy még előléptetésre is számíthatsz!


Forrás:

Igazi romantikus típus vagy, aki szereti úgy élni az életét, mintha az egy szerelmes hollywoodi film lenne. A valóságban azonban nem mindig mennek ennyire egyszerűen a dolgok, és az sem mindig segít, ha a kiszemelted egy magnóval a feje fölött áll az ablakod alatt. A kapcsolatodban ugyanis felüti a fejét a féltékenység, ami nem azért alakult ki, mert bármelyikőtök is félrekacsintgatna, sokkal inkább azért, mert a bizalmat sürgősen újjá kell építeni, még mielőtt túl késő lesz!


Forrás:

Fordulóponthoz érkezel az életedben a következő időszakban, amitől egyáltalán nem kell megijednek, csupán arra figyelj, hogy mindent gondolj át alaposan! Jelenleg nem vagy benne biztos, hogy a megfelelő életet éled-e, azt, amit TÉNYLEG élni szeretnél, ez pedig nem csak a munkádra, de még a párkapcsolatodra is igaz. Most jött el az a pont az életedben, hogy döntened kell, hogyan tovább. Mersz váltani, hogy megszerezd az álommelót, és véget mersz vetni a kapcsolatodnak, amiről mindenki azt hiszi, hogy tökéletes, pedig nem az?


Forrás:

Az utóbbi időben nagyon sok minden történt veled, amit nehezen tudsz megemészteni, ezeket a dolgokat viszont magadhoz híven eddig jó mélyen elnyomtad magadban. A következő időszak viszont arra való, hogy minden változást megeméssz, enélkül ugyanis nem fogsz tudni továbblépni! Merj gyászolni egy veszteséget, legyen szó egy kapcsolat végéről, vagy egy szeretted elvesztéséről, és merj beszélni az érzéseidről, ettől nem leszel gyengébb, SŐT!