Galéria

Sztárok, akik egy másik híresség miatt futottak be

Forrás:

Jim Belushi színész leginkább arról ismert, hogy kísértetiesen emlékeztet bátyjára, Johnra. Miután John 1982-ben túladagolásban meghalt, testvérét, Jimet sietve leadták a Saturday Night Live következő évadában. Jim a 70-es évek óta próbált bátyjai nyomdokaiba lépni, de karrierje csak azután indult be, hogy John meghalt.


Forrás:

Ron Howard az Andy Griffith Show gyerekszínészeként tűnt fel, majd Oscar-díjas író és rendező lett. Ron lánya, Bryce Dallas Howardnak így kitaposott útja volt. Egy statisztát játszott apja Parenthood és Apollo 13 című filmjében, mielőtt a NYU Tisch School művészeti iskolába bejutott. Azóta pedig olyan kasszasikerekben szerepelt, mint a Jurassic World vagy a Terminátor.


Forrás:

Amber Rose, a sztriptíztáncosból, majd divattervezőből lett írónő egy Ludacris-videó hátteréből esett Kanye West karjaiba. Mielőtt azonban milliókat keresett volna egyéni brandjével és botrányaival, egyszerűen csak "a kopasz csaj” volt, akivel Kanye randevúzott.


Forrás:

Miley Cyrus tehetsége megkérdőjelezhetetlen. De vajon felfedezték volna, ha apja nem híres country énekes, és keresztanyja nem a szintén híres Dolly Parton?


Forrás:

Kim Kardashian a Föld egyik leghíresebb embere, pedig egykor senki sem ismerte nevét. Apja volt OJ Simpson védőügyvédje, barátnője Paris Hilton, exe pedig Ray J énekes. Ez elég volt Kimnek, hogy jó érzékkel felépítse önmagát, sőt a lánytestvéreit is.


Forrás:

Ki gondolná, hogy Johnny Deppet nem tárt karokkal várta Hollywood! A fiatal tehetség zenészként érkezett Los Angelesbe és zenekarában gitárosként akart magának nevet szerezni. Barátja, Nicolas Cage mutatta be az ügynökének, így indult minden.


Forrás:

Bár Freddie Prinze Jr. magának kaparta ki a gesztenyét, neve segítette a pályáján. Édesapját, aki szintén színész volt, ugyanígy hívták és jól ismert sztár volt. Freddie azonban nem édesapja segítségével jutott előre, mert ő sajnos fia születése után egy évvel öngyilkos lett.