Galéria

Hírességek, akik átestek a koronavírus fertőzésen

Forrás:

Az énekes a Twitteren írta meg, hogy ő és kisfia is megfertőződtek a koronavírussal. A többi családtag elzárkózott tőlük, így rájuk nem jelentett veszélyt a fertőzés, amiből a karantén alatt Pink és fia is felgyógyultak. Igaz, Pinkre azóta is rájár a rúd, mert eltörte a bokáját majd szalmonella fertőzés miatt került kórházba.


Forrás:

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson az elsők között voltak Hollywoodban, akikről kiderült, hogy megfertőződtek. Ausztráliában kapták el a koronavírust és március 11-én közösségi oldalukon tudatták, hogy mindkettőjük tesztje pozitív lett, ezért két hétig karanténba vonulnak. Később arról is nyilatkoztak, milyen tüneteik voltak: erős fájdalomról, koncentrálási nehézségekről, fáradékonyságról, magas lázról és a szag-és ízérzékelés teljes elvesztéséről panaszkodtak.


Forrás:

Ugyancsak a Twitteren számolt be Idris Elba brit színész is, hogy elvégezték rajta a koronavírus-tesztet, ami pozitív eredményt hozott. Ahogy a videójában elmondta, teljesen tünetmentes volt, de izolálta magát. Szerencsére, ahogy Insta oldaláról kiderül, a 2021-et már teljes egészségben köszöntötte.


Forrás:

A színésznő megosztott magáról egy fotót, ami április 2-án készült. Ekkor már két hete betegeskedett. Nála a betegség olyan súlyos lefolyásúvá vált, hogy kórházba is került és napokig lélegeztetőgépen volt. A színésznő később, amikor már negatív lett a tesztje, arról is beszámolt, hogy még sokáig érezte a vírus néhány elhúzódó tünetét, így a szédülést, gyomorproblémákat, szabálytalan szívdobogást, rossz memóriát.


Forrás:

Hugh Grant a The Late Show with Stephen Colbert vendégeként beszélt arról, hogy ő és a felesége, Anna Eberstein is megfertőződött a koronavírussal és olyan tüneteket tapasztalt magán, mint az izzadás,a szaglásvesztés vagy az erős mellkasi nyomásérzés és ahogy fogalmazott „mintha háromszorosára dagadt volna a szemgolyóm”. Insta oldalán most arra biztatja honfitársait, hogy vegyék komolyan a szigorításokat, amelyeket a koronavírus új, agresszív mutációjának megjelenése és gyors terjedése miatt volt kénytelen az angol miniszterelnök bevezetni.


Forrás:

Az én Covid-történetem címmel osztotta meg saját küzdelmét a koronavírus-fertőzéssel a 34 éves Lena Dunham közösségi oldalán. „Ízületi fájdalmakkal kezdődött, majd a fájdalom mellé leküzdhetetlen gyengeség társult. Utána pedig 38,8 fokos lázam lett” – írta a Csajok író-főszereplője. A művész három hetet töltött teljes izolációban a betegséggel küzdve, de az egészsége a mai napig nem állt helyre. Még most, fél évvel a betegség után is szenved a Covid-19 utóhatásaitól: időnként feldagad a keze és a lába, állandó migrén gyötri, és hirtelen rátör a fáradtság.

 


Forrás:

A Covid-19 a királyi családokat sem kímélte. A hírek szerint elsőként az angol Károly herceg fertőződött meg, akinek márciusban lett pozitív a koronavírus tesztje, ezért karanténba vonult. Most teljes mellszélességgel kiáll amellett, hogy hazájában mielőbb el kell érni a szükséges átoltottságot, és kórházakat látogatva kampányol. 


Forrás:

A betegséget tavasszal a svéd királyi család több tagja is elkapta, többek között Károly Fülöp királyi herceg és Sofia hercegné és Monaco hercege, Albert is pozitív koronavírus tesztet produkált. Szerencsére egyikőjük esetében sem volt súlyos a fertőzés lefolyása, így a két hetes karantént követően ismét eleget tudtak tenni hivatalos teendőiknek.