Galéria

Eláruljuk, mi hiányzik az őszi arcápolási rutinodból a csillagjegyed szerint

Forrás:

Bár szakítottál időt a szórakozásra is nyáron, mégis rengeteget dolgoztál közben, így ősszel muszáj kicsit felfrissíteni a bőrödet. Egy szuper arctisztító maszk egyszerűen csodákra képes, ami után azt fogod érezni, hogy újjászülettél.


Forrás:

A munkában és a magánéletedben egyaránt szereted, ha a dolgok a megszokott módon mennek, az arcápolásban viszont már nem vagy ennyire tudatos. Ahhoz, hogy ősszel is gyönyörű legyen a bőröd, és persze ne legyen vízhiányos, fontos, hogy megtaláld a számodra tökéletes hidratáló krémet.


Forrás:

Szereted az új és fancy beauty termékeket, ezért ősszel KÖTELEZŐ beszerezned Kylie Jenner diós arcradírját! Nem csak azért, mert szuper hatásos, hanem mert a sok napozás után rád fér egy alapos radírozás.


Forrás:

Ha az elmúlt hónapokban meggyűlt a bajod a bőröddel, akkor szuper hírünk van, meghoztuk neked a tökéletes segítséget! A Kiehl’s terméke ugyanis csodát tud tenni a pattanásra hajlamos bőrrel, mindehhez pedig csak gyógynövényekre van szüksége. Abszolút must-have darab!


Forrás:

Élettelennek érzed a bőröd mostanában? Nyugi, van megoldás, amiben mi abszolút a segítségedre leszünk. A Vichy hialuronsavval felturbózott boostere tökéletesen helyrehozza a nyár alatt megviselt bőrt, ráadásul pofon egyszerűen beillesztheted a napi rutinodba, csupán annyi a dolgod, hogy a tisztítás után és a hidratáló krém előtt vidd fel a terméket.


Forrás:

A bőrápolás nagyon fontos a számodra, így mindig gondosan ügyelsz arra, hogy milyen terméket és hogyan használj. A nyári meleg miatt mostanában jogosan érzed úgy, hogy a szemed nem megfelelően hidratált, erre pedig tökéletes egy hűsítő szemgél, amit még a legérzékenyebb bőrűek is bátran használhatnak!


Forrás:

Imádsz mindent, ami a szépségápolással kapcsolatos, így már tuti, hogy megvannak a kedvenc termékeid. Ezt viszont megkíséreljük kicsit kiegészíteni a számodra, a La Roche-Posay C-vitaminos széruma ugyanis minden szempontból 10/10, így tuti, hogy nem akarsz majd másik szérumra váltani egy jó darabig!


Forrás:

Mindened a hámlasztás és szeretsz kísérletezni a retinollal is, így számodra mondhatni kötelezően a polcodon kell lennie a The Ordinary szérumnak. Használd a kedvenc hidratáló krémed előtt az arcápolási rutinodban, és a végeredmény szuper lesz!


Forrás:

Imádsz új dolgokat kipróbálni, és szinte minden érdekel, ami az arcápolással kapcsolatos. Egy szuper és nyugtató arcpermet nem csak ápolni fogja a bőrödet ősszel, de még a stressz és a fáradtság ellen is tökéletes megoldást nyújt.


Forrás:

Már nagyon régóta keresed a tökéletes micellás vizet, de ha ránk hallgatsz, akkor nem kell tovább keresgetned. A Nivea terméke ugyanis egyáltalán nem fogja kiszárítani az arcbőrödet, emellett viszont tökéletesen eltávolítja a sminket, miközben szuperül hidratáltnak és tápláltnak fogod érezni a pofidat.


Forrás:

A sok-sok napsütés bizony nincs jó hatással a bőrre, a nyáron pedig bőven kijutott az ilyen napokból. Azért, hogy tökéletesen helyrehozd a bőrödet, érdemes egy speciális hidratáló krémet választanod, ami egyrészről tökéletes az érzékeny bőrűeknek, másrészről pedig szuper védelmet is nyújt.


Forrás:

Már régóta keresel egy igazán könnyű hidratáló krémet, de még nem találtad meg az igazit. Mi most szinte biztos, hogy megtaláltuk neked, hiszen az Annabelle Minerals terméke nem hagy zsíros réteget, bármilyen bőrtípusú ember használhatja, és tökéletesen előkészíti a pofit a sminkre. Kell ennél több?