Galéria

Nem a méret a lényeg! Híres nők, akik alig nagyobbak egy gyereknél

Forrás: A gyönyörű színésznő a Született feleségek című sorozattal robbant be, mégpedig Gabriel Solis megformálójaként, aki a sorozatban sem rejtette véka alá, hogy aprócska termete sosem akadályozta semmiben. Mindössze 157 cm magas, de valljuk be: keresve sem találni nála dögösebbet.
Forrás: Napjaink egyik legfelkapottabb sztárja, aki legközelebb az új Batman filmben mutatja meg sokszínű tehetségét, amiben bizony-bizony soha nem hátráltatta az, hogy 156 centi magas. Vékony testalkata és csodaszép arca amúgy is elvonja a figyelmet erről.
Forrás: A színésznőről senki sem mondaná meg képek alapján, hogy 155 centire nőtt, holott sok ideig frusztrálta, hogy nem éri el a 160-at sem. Azóta befutott sztárként inkább az edzésekre helyezi a hangsúlyt és nem foglalkozik a magasságával.
Forrás: Kristen sosem a külsejével akart érvényesülni Hollywoodban, ezért kicsit sem meglepő, hogy hidegen hagyja a 180 centis magasság. 155 centijével is levette a világot a humorával és nagyszerű színészi játékával.
Forrás: Az egykori gyerekszínészek ma már visszavonultan élnek, a színészetnek hátat fordítva, holott régen amihez csak hozzáértek, arannyá változott. Az előző négy hírességhez hasonlóan az sem gátolta ebben őket, hogy 152 centis felnőttek lettek.
Forrás: A legidősebb Kardashian-nővér mostanában Travis Baker dobos és az eljegyzésük miatt kerül a lapok címlapjára. Testvéreihez hasonlóan szintén a Keeping up with the Kardashians című realityvel lett ismert, ahol sosem számított, hogy ő lett a legalacsonyabb testvér. Mindössze 154 centi.