Galéria

6 híres ember, akik szerelemből csináltattak magukra tetoválást

Forrás:

Brian Austin Green és Megan Fox között nagy volt a szerelem, össze is házasodtak és van három gyermekük. Egymás nevét is magukra tetováltatták, amit feltehetőleg már megbántak, hiszen 10 év után elváltak.


Forrás: A Maroon 5 frontembere és a szépséges modell 7 éve házasok. Szerelmükben pedig már az elején is annyira biztosak voltak, hogy mindketten egymásra tetováltatták egymás neveit.
Forrás:

Chrissy Teigen és John Legend igazi álompár, és van két gyönyörű gyermekük is. Az énekes és felesége az alkarjaikra tetováltatták a szeretett családtagjaik nevét, így Chrissyé lett a johnlunamiles felirat, míg Legendé a chrissylunamiles tetoválás.


Forrás:

Pete Davidson és Ariana Grande csak pár hónapig jártak együtt (igaz, ebben egy eljegyzés is volt), de a srác a füle mögé tetováltatott, míg Ariana az ujjára. Fiatalság bolondság?


Forrás:

Nicola Peltz modell és vőlegénye, Brooklyn Beckham korántsem szégyenlősek, ha szeretetüket mutatják ki. Amellett, hogy nyakláncaik vannak egymás bölcsességfogaival, a modell 2021 áprilisában a „Brooklyn” szót is a hátára varratta.


Forrás:

Kaley Cuoco az esküvőjének dátumát tetováltatta a hátára, miután hozzáment szerelméhez, a teniszbajnok Ryan Sweetinghez.