Galéria

7 stílusos őszi köröm minta, ami azonnal halloweeni hangulatba hoz

Forrás: Ez a köröm minta egyszerűen tökéletes a következő időszakra, és még akkor is imádni fogod, ha amúgy félsz a szellemektől... A színek pedig nem is lehetnének ennél ősziesebbek! I-MÁ-DÁS!
Forrás: Ha nem szereted a feltűnő manikat, de azért szeretnéd kivenni a részed a halloweeni életérzésből, akkor mindenképpen egy ilyen csillagos, klasszikus, mégis extra fekete-fehér köröm mintát ajánlunk a figyelmedbe!
Forrás: Tévhit, hogy csak és kizárólag úgy lehet halloweeni hangulatod, ha szellemeket, pókokat, vagy különböző ijesztő dolgokat választasz köröm mintának! Elég ugyanis, ha az ünnep mintáit választod, úgy, mint a narancs (tök), fekete (minden, ami ijesztő) és a fehér (szellem?), és máris kész a tökéletes őszi manikűr!
Forrás: Ha imádod a Harry Potter (a manikűr színei alapján ez a köröm a Mardekár rajongóknak tökéletes!), akkor ez a misztikus, villámos, varázslós köröm tuti, hogy nagyon be fog jönni neked! Szerintünk 10/10!
Forrás: Ha már maradunk a halloweeni témáknál, akkor biztos, hogy ez a köröm is tuti befutó! A mintája hihetetlenül egyszerű, mégis beleképzelhetjük, hogy az ijesztő témát, ráadásul a színei is igazán ősziesek!
Forrás: Az ombre nem csak a haj, de a körmök világát is meghódította az utóbbi években, így halloween közeledtével is ott van a helye a legmenőbb manikűrök között! És mivel a téma alapvetően ijesztő, így a pasztell színek helyett válassz valami bevállalósabbat és sötétebbet, mint a képen látható bordó és fekete kombója!
Forrás: A Halloween nem feltétlenül szól az ijesztegetésről, így, ha igazán életvidám, vicces és bohókás személyiséged van, mindenképpen ezt a manit ajánljuk! Annak ellenére ugyanis, hogy a köröm alapszíne fekete, a cuki szemes minták hihetetlenül aranyossá és viccessé teszik az összhatást!