Galéria

Sztárpárok, akik (szinte) ugyanolyan frizurával léptek a vörös szőnyegre

Forrás: A 90-es évek imádott sztárpárja majdnem az oltárig jutott, kapcsolatuk elég gyors tempóban haladt előre. 5 hónap együttlét alatt már az eljegyzésre is sor került, és fülig szerelmesek voltak, azonban a média állandó figyelmét és a zaklató paparazzik okozta nyomást nem bírták kezelni, így szakítottak.

Kapcsolatuk alatt viszont nagyon egy hullámhosszra kerültek. A vörös szőnyegre többször is érkeztek ugyanolyan hosszú, hátra zselézett frizurával, ez a stílus pedig mindkettőjüknek csodásan állt!
Forrás: Bár ma már csak távoli emlék a két híresség házassága, volt idő, amikor kimondottan boldognak tűntek. Ráadásul olyannyira egymásra hangolódtak, hogy a kis Suri születése után Katie levágatta haját, és szinte teljesen ugyanolyan frizurával (és frufruval) hódítottak.
Forrás: Már a 90-es évek idején is hatalmas stílusikon volt Victoria Beckham, akinek minden egyes frizuráját másolták a rajongók. És David is! Legalábbis erről árulkodnak azok a vörös szőnyeges fotóik, amiken szinte teljesen ugyanolyan frizurával léptek kamerák elé.
Forrás: A sztárpár, akik már több, mint 20 éve együtt vannak, jó néhány emlékezetes pillanatot okoztak a vörös szőnyegen. Volt, hogy éveken át teljes öltözéküket ÉS frizurájukat is összehangolták, így például a képen látható rendezvényen is.

Jada egyébként nemrég autoimmunbetegsége miatt úgy döntött, hogy teljesen kopaszra nyírja haját. Erről az elhatározásról, és a fotókról IDE KATTINTVA többet is megtudhatsz.
Forrás: Kelly Osbourne és egykori vőlegénye igazán bevállalósak voltak, amikor úgy döntöttek, teljesen ugyanolyan frizurát vágatnak maguknak. Egyikük sem szőke, de mindketten élénk árnyalatra váltottak, amiből még a frufru sem hiányozhatott.
Forrás: Természetesen az összeállításból nem tudtuk kihagyni Brad Pittet sem, az egyik legemlékezetesebb frizurás pillanata pedig Gwyneth Paltrowhoz kötődik.