Galéria

Derítsd ki, te melyik vagy a 4 féle introvertált személyiségtípus közül

Forrás:

Ők azok, akik az introvertált szóra a legtöbb embernek beugranak: nem szeretik a tömeget és a nagy bulikat, inkább kis csoportban érzik jól magukat. Van, hogy napokig ki sem mozdulnak otthonról, és pont emiatt választanak olyan munkát maguknak, amit otthonról is el tudnak végezni, és amihez nem feltétlenül kell sok emberrel tartani a kapcsolatot. Imádják a családjukat és a barátaikat, de ettől függetlenül rendszeresen szükségük van arra, hogy egyedül legyenek és feltöltődjenek.


Forrás:

Ezek az emberek rengeteg időt töltenek a saját gondolataikkal, mindenen sokat agyalnak, amit látnak és hallanak. Nagyon gazdag a fantáziájuk és a belső világuk, és önreflexívek. Kívülről simán úgy tűnhet, hogy ezek az emberek eltűnnek a saját gondolataikban, valójában viszont mindenre odafigyelnek, ami körülöttük történik. Nagyfokú beleérző képességgel rendelkeznek: még egy film nézése közben is képesek azon agyalni, hogy ők mit éreznének a főszereplő helyében.


Forrás:

Ezek a személyek erős szorongást éreznek idegen emberek között, és nagyon nehezen nyílnak meg előttük. Pont ezért keresik mindig a magányt és az ismerős terepet, mert feszélyezi őket az ismeretlen. Azt gondolják, ha belépnek mondjuk egy étterembe, mindenki őket nézi. Egy-egy esemény után sokszor végiggondolják a történteket, hogy kielemezzék, mit csinálhattak volna jobban.


Forrás:

Náluk még a reggel sem indul gördülékenyen, ugyanis el kell telnie egy kis időnek, mire belevetik magukat a dolgokba. Mindent sokszor átgondolnak, kielemeznek és minden lépésüket megkérdőjelezik, mire elszánják magukat, legyen szó bármiről is. Ha egyszer a bizalmukba fogadtak, akkor kiérdemelted a barátságukat.