Galéria

8 nő vallomása: "ezért mentem hozzá a férjemhez, aki nem a Nagy Ő számomra"

Forrás: "Házasok vagyunk 5 éve, és 16 éve vagyunk együtt. Nem mindig könnyű. Volt, hogy mélypontra kerültünk és könnyű azt gondolni a viták után, hogy 'sosem kellett volna vele maradnom.' Néha elgondolkodom, hogy gyáva vagyok... A férjem imád engem, és ő egy jó ember, de nem elég nekem intellektuálisan, érzelmileg éretlen, és teljesen más szexuális vágyaink vannak. Nehéz, de nem rémálom."
Forrás:

"Szomorú és unalmas, de biztonságos. Időnként hiányzik nekem 'az Igazi', de csak barátok vagyunk, és sosem lehetett volna ennél több. Vagy ez, vagy teljes magány lett volna, szóval így legalább van egy társam, szexuális életem és valaki, aki tényleg szeret. Persze, hogy odaadnám a jobb karomat az igazi szerelemért, de most itt vagyunk."


Forrás: "Biztos voltam benne, hogy az Igazitól pillangók lesznek a gyomromban és izgatott leszek a jelenlétében. Amikor megismertem a párom, ezek közül semmit sem éreztem. Folyton azt mondogattam magamban, hogy 'valami nem jó. Nem tudom, ő lesz-e az Igazi.' Már egy ideje együtt vagyunk és örülök, hogy nem hallgattam a kételyekre. A pillangókat túlértékelik. A párom minden nap ott áll mellettem, és együtt építettünk egy biztos alapot."
Forrás: "20 év házasság és három gyerek után nagyon jó párost alkotunk, jó csapat vagyunk. De néha még mindig szomorú vagyok amiatt, hogy ezen kívül semmi közös nincs bennünk."
Forrás: "Sok munkával jobb lett. Ő jó ember és szeretem, de nem voltam szerelmes sosem. Amikor találkoztunk, nem éreztem szükségét. Biztonságra és stabilitásra vágytam. Most, hogy közös életet élünk, igyekeztem fókuszálni a pozitív tulajdonságaira, és ha valami izgalmasra vágyok, megkeresem rá a lehetőséget máshogy."
Forrás: "Addig nem tudtam, hogy nem ő az Igazi, amíg sor nem került az esküvő utáni első vitánkra. Akkor biztos voltam benne, hogy el kéne válnunk. Most is azt gondolom, hogy előbb-utóbb így lesz. Hét éve vagyunk házasok és van három gyerekünk. Külön kasszán vagyunk. Igyekszem védeni magam egy válás esetén. De jó barátok vagyunk és ő nagyon jó apuka."
Forrás: "A párommal jól megvagyunk. Jól tudunk egymással kommunikálni és támogatjuk egymást. Ő lenne 'az igazi?' Nem hinném. Nincs köztünk szenvedélyes szerelem, és nem vonzódom hozzá annyira (pedig jól néz ki). De négy éve együtt vagyunk. Együtt élünk. Viszont ha megkérdezné, hogy hozzámennék-e, nemet mondanék. A kérdésre adott válaszból azért el lehet dönteni, hogy tényleg egymásnak teremtett-e minket a sors."
Forrás: "Azért választottam a férjemet, mert több kritériumomnak is megfelel, és szeretem azért, aki. Nem egy GQ modell, nem gazdag, és igen, néha marhára idegesít. De őt választottam. És továbbra is őt választom, még ha nem is ő az Igazi."